Valentine’s Day, Dragobetele – iata doar doua ocazii sa-ti faci curaj sa o ceri in casatorie

Luna iubirii este momentul prielnic sa-ti pui orgine in ganduri si sa treci la fapte, sa actionezi in conformitate cu concluziile la care ai ajuns in forul tau interior. Asadar, nu mai amana pentru la vara, caci daca te orientezi bine si te misti calculate, ai toate sansele de a nu mai pierde vremea cautand formatii nunta si vara aceasta sa participi in calitate de actor principal la una, mai exact la propria ta nunta. Tot ce depinde de tine trebuie pus la punct acum, caci timpul se scurge cu pasi repezi si indata vine canicula peste noi si agendele arhipline ale organizatorilor de nunti nu vor mai avea nicio pozitie libera pentru tine, asa cum nicio formatie nunta nu sta sa astepte pana-n iulie pentru a face rezervari la reprezentatii.

Suficient ai stat in primele luni ale anului sa cauti formatii nunta Bucuresti, caci pana nu te duci la o intalnire cu managerul trupei nu iti vei putea contura o idee clara despre un eventual onorariu. Ba mai mult, ar fi strasnic daca ai reusi sa asculti si o reprezentatie live de la o formatie nunta Bucuresti care se afla in top 5 al preferintelor tale, asa, pe viu, ai putea fi capabil sa-ti dai seama daca intr-adevar va potriviti, tu si formatia, in functie de asteptarile pe care le ai referitoare la nunta ta.

Daca inca lucrezi la rezolutia ta pentru 2016, ar trebui sa te grabesti, caci deja ai pierdut startul si nu iti permiti sa mai zabovesti prea mult. Dupa cum bine ai putut auzi in stanga si in dreapta, deja se planifica vacantele pentru la vara, se cumpara bilete, se negociaza sejururile, asa ca e momentul oportun sa iti pui in practica planurile si sa dai si o veste buna familiei, asa incat aceasta sa stie ca are de participat la marele eveniment din viata ta.

Te-ai gandit ca o vei lua prin surprindere, ca se va panica cu privire la rochia de mireasa, despre care stii cat de mult timp se spune ca-ti ia pana s-o gasesti pe cea mai potrivita, unde mai pui ca femeile mereu sunt nehotarate si le e chiar foarte greu sa se decida cu privire la un asemenea detaliu. Daca sa zicem ca ai avut noroc cu Formatia Bucuresti, pe care ati auzit-o amandoi vara trecuta la nunti, deci cu care sunteti de acord, asa incat sa nu trebuiasca sa intrati si aici in polemici, nu cu toate celelalte micile detalii ale nuntii va fi neaparat la fel de usor, asa ca tu poti sa te consideri norocos ca macar ai rezolvat inca din start partea de acustica.

Pana la definitivarea optiunilor disponibile, domnilor, fiti barbati, hotarati-va, comunicati-i si ei decizia asupra care veti fi dispusi sa reveniti sau nu, in functie de context, si puneti lumea in alerta, tineti-va prietenii pe jar, caci sunt sanse mari sa deveniti un barbat onorabil, la casa lui, din burlacul care ati fost.