Teama de singuratate – unul dintre motivele pentru casatoriile urgente

Atunci cand te roade invidia ca prietena ta cea mai buna a concretizat deja intalnirea cu Formatia Bucuresti, sa stii ca la nunta ei vei simti exact aceleasi emotii, caci ea va avea o formatie nunta bestiala, iar tu nu, plus ca poate nici macar nu ai vreun print care sa apara pe cal alb, sau sa aiba niste cai putere la bord depe care sa cobori tu, pe covorul rosu. Asadar, draga mea, afla ca prea curand nu iti va veni sorocul, daca tu continui sa te uiti in stanga si in dreapta la ce alegeri fac unii sau altii, iar tu pe ale tale le tot amani.

Dintre multele formatii nunta, ai putea sa te gandesti ca se va gasi una care sa-si faca programul si in functie de nunta ta, totul este doar sa te decizi si sa pui in practica gandurile de maritis, daca ele isi ocupa timpul si existenta. Intr-adevar, nu e usor sa gasesti un barbat pe care sa-l consideri nu neaparat perfect, dar cel putin mai bun ca restul din punctul de vedere al compatibilitatii dintre voi, dar ia totusi in considerare faptul ca o formatie nunta bucuresti isi planifica spectacolele din timp, uneori chiar si cu cate un an sau doi inainte, asa ca grabeste-te daca ai in gand mai multe formatii nunta bucuresti pe care vrei sa le triezi pana sa o gasesti pe cea potrivita, in functie de gusturi, de disponibilitate, dar mai ales dupa buget.

Deci, sa fim bine intelesi, exista multe formatii nunta bucuresti din care sa alegi, nu te panica, nu vei intra niciodata intr-o reala criza de timp, asa cum iti lasa de inteles toti cei care au trecut deja printr-o nunta, una a lor, proprie, ca emotiile nu sunt la fel atunci cand esti simplu nuntas. Asadar, revino-ti, aduna-te si pune-ti ordine in ganduri, nu lasa emotiile sa te stapaneasca, mai ales ca nu toate sunt constructie. In special cele precum nesiguranta de sine, invidia pentru succesul si realizarile celor din jur, dar si frica de singuratate sunt doar cateva dintre emotiile districtive, care te-ar putea abate de la calea ta fireasca.

Permite-ti o perioada de timp de respiro, daca esti proaspat iesita dintr-o relatie nesanatoasa. Invata sa traiesti din nou cu tine, da-ti timp sa te reacomodezi cu mintea ta, care, permite-mi sa-ti spun, nu te va slabi nicio clipa. Uita de tot negativismul din jurul tau, ignora oamenii care te trag in jos si ia-ti zborul spre noi orizonturi, nu se stie ce sanse se ivesc fix dupa colt. Scoate-ti din minte imaginea unei formatii de nunta pe care ti-o imaginezi cantand, dar nu la nunta ta, caci in momentul de fata nu te ajuta cu nimic. Nu te mai concentra pe lucrurile pe care nu le ai, ci incearca sa iti canalizezi energia pe lucrurile realizabile, pe care ai dori sa le traiesti si sa le manifesti in viata ta.

Va veni si ziua in care toate dorintele ti se vor implini. Bine, poate nu chiar toate, dar cele mai importante dintre ele, iar atunci vei putea privi retrospective cu admiratie la ceea ce esti azi, comparative cu ceea ce vei fi ajuns atunci. Curaj, se va gasi si pentru tine cineva care sa te aprecieze, sa te inteleaga si sa te accepte asa cum esti, nu dispera !