De Dragobete iubeste romaneste !

Eterna polemica dintre sarbatoarea americana si cea romaneasca a dragostei trebuie sa inceteze si tu esti cel care ii poate pune capat, cel putin la voi in familie. Alege sa iti celebrezi relatia de Dragobete si fa-o cu fast, eventual apeleaza si la Formatia Bucuresti sa te ajute cu partea artistica si cere-o de sotie !

Stii prea bine ca ai avut parte de cea mai rabdatoare si intelegatoare iubita, asa ca acum e momentul oportun sa o rasplatesti si sa treceti la treburi mai serioase, respectiv la alegerea unei formatii nunta care sa va incanta pe voi si pe invitatii vosti in ziua cea mare. Suficient ai amanat acest pas, care stii ca este important nu doar pentru voi doi, ci si pentru familiile aferente, caci buncii v-au tot amenintat ca nu vor sa treaca la cele vesnice inainte de a va vedea oameni mari, la casa lor, asa ca faceti-le o bucurie, pana mai aveti cui. Bucurati-va asadar alaturi de persoana iubita si de toate fiintele dragi voua si nu va cramponati ca sunt prea multe formatii nunta Bucuresti din care sa alegeti, caci pana la urma o veti gasi pe cea potrivita pentru stilul vostru personal de distractie !

O formatie nunta nu e la indemana oricui de gasit, mai ales daca tu constati cu stupoare ca nu prea iti ajunge timpul ramas pana la nunta, asa cum preconizai. Nu te panica totusi, nu este totul pierdut, cu siguranta vei gasi o formatie nunta Bucuresti cu al carei program sa te sincronizezi si care sa te accepte in agenda ei ocupata, trebuie doar sa incepi sa o cauti acum, caci stii prea bine ca in ultima perioada te-ai lasat pe tanejala, crezand ca ai facut foarte multe prin simplul fapt ca ti-ai luat inima in dinti si ai pus intrebarea cea mai importanta.

Aduna-ti familia, invit-o si pe a ei, luati o masa imbelsugata impreuna, expune-ti teriile, prezinta-ti viziunile asupra a ceea ce v-ar astepta pe voi doi, impreuna, ca o familie si bucura-te in sanul apropiatilor vostri atunci cand ea iti va accepta propunerea. De aici incepe cu adevarat viata voastra in doi, pasiti cu incredere, brat la brat, unul alaturi de celalalt, in calatoria vietii voastre ! Imbarcati-va acum in frumoasa aventura ce se asterne la picioarele voastre !

Debarasati-va de griji, de intrebari fara raspuns, nu fiti tematori, incumetati-va, avantati-va cu capul inainte si uitati de inconveninetele planificarii unei nunti marete. Ganditi-va inca de pe acum ca ea, nunta, oricum ar iesi, chiar daca nu va respecta intocmai imaginea pe care o aveti vis-a-vis de ea in mintea voastra, va fi una spectaculoasa, pentru ca veti fi voi doi, in rolurile principale, iar in jurul vostru, pe muzica aleasa, intr-o atmosfera de vis, cei dragi voua va vor fi alaturi, calauzindu-va pasii in noua familie frumoasa pe care sunteti pe punctul de a v-o intemeia. Lasati-va liberi, uzati de imaginatie, imbatati-va cu dragoste si fiti fericiti acum si in tot restul zilelor voastre impreuna !