Nunta, Botez sau un Eveniment important in viata ta?

Echipa Noastra de DJ pentru Nunti, DJ pentru Botezuri, DJ Evenimente intruneste stiluri muzicale diverse pentru a asigura o atmosfera perfecta.

Aparatura de sonorizare profesionala, Lumini si Efecte Speciale, Claritatea Vocii si Experienta Solistilor va vor incanta si vor transforma orice eveniment intr-un adevarat SUCCES.

Hermina

Hermina

Hermina
A absolvit Scoala Populara de Arte Targoviste.
A invatat sa cante de la bunica sa din partea mamei care a castigat locul I pe tara la binecunoscutul Concurs National Cantarea Romaniei.
Bunica Herminei canta in faimoasele vizite din regimul comunist numite Vizite de Lucru ale presedintelui Nicolae Ceausescu.
Hermina s-a mutat in Bucuresti, unde a fost colaborator al orchestrei Nationale de Folclor Radio, unde a cantat pe scena alaturi de Maria Ciobanu, Irina Loghin, Maria Dragomiroiu si multi altii…
Incet, incet Hermina patrunde in lumea muzicii lautaresti a vechiului Bucuresti alaturi de Nelu Ploiesteanu, Gheorghe Dinica, Nicu Gigantu si multi altii.
Stilurile abordate sunt Folclor si Muzica Populara Autentica, Muzica de Petrecere, Muzica Lautareasca dar si piese din Muzica Usoara.
Firea ei vesele si carisma reusesc sa cucereasca publicul si vocea deosebita ajunge la sufletele ascultatorilor reusind sa binedispuna si cel mai greu de cucerit public.
Printre numeroasele turnee in tara si strainatate a avut sansa sa incante ascultatori din Romania, Germania, Italia si Spania.

 

Ana

 

Ana
A absolvit Scoala Populara de Arte Bucuresti, fiindu-i profesor binecunoscuta si regretata Mihaela Runceanu.
Ana a facut parte din trupa Trio Expres cantand alaturi de Carmen Hara.
Si-a continuat cariera ca solista cantand in tari precum Yugoslavia, Italia, Franta, Egipt, Algeria si localuri precum Hotel Intercontinental, Athene Palace (Hilton), Hotel Boulevard, Hotel Nord, Club Melody.
Ana a avut placerea sa cante alaturi de Aurelian Andreescu, Dan Spataru, Corina Chiriac, Angela Similea, Marius Teicu, Marcel Pavel, Doru Tufis, Ioan Luchian Mihalea, Mirabela Dauer, Mihai Constantinescu, Maria Dragomiroiu, Maria Buza, Irina Loghin, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Ion Dichiseanu si multi altii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liviu

Liviu
A absolvit Scoala Populara de Arte Bucuresti, fiindu-i profesor binecunoscuta si regretata Mihaela Runceanu.
A studiat in particular alaturi de Aurelian Andreescu si Florin Bogardo.
Liviu este finalist al Festivalului International Bucuresti, finalist al Festivalului Aurelian Andreescu, finalist al Festivalului Mamaia.
A avut placerea sa cante alaturi de Aurelian Andreescu, Dan Spataru, Adrian Daminescu, Sandra, Al Bano, Ovidiu Comornic, Daniela Gyorfi, Elena Carstea si multi altii.
Liviu a cantat in Romania si Turcia, astfel stapanind piese in limba turca.

 

 

 

 

 

 

 

 
– Muzica de cea mai buna calitate
– Un pret muzica de nunta mic in raport cu prestatia oferita
– Un repertoriu foarte variat de muzica de nunta, de botez, de petrecere sau pentru orice alt eveniment important din viata ta