Totul pentru soacre

Tocmai am citit un articol despre modul in care se comporta soacrele atunci cand fii lor le aduc acasa o potentiala nora. Sincer eu nu inteleg de ce aceste mame se simt amenintate de femeia care urmeaza sa le devina nora. Da, as intelege daca ea este putoare, dar nici asta nu este o problema, daca baiatul o iubeste asa cum este. Nu cred ca exista mama care sa fi crescut copilul perfect, fiecare persoana are calitatile si defectele sale, iar atunci cand o caracterizam trebuie sa tinem cont de ambele categorii.

Eu atunci cand fiul meu mi-ar prezenta-o pe aleasa inimii sale as incerca sa o cunosc cat mai bine, sa ii dau sfaturi la fel ca si cand ar fi copilul meu, iar daca aceasta incepe macar sa isi dea interesul as incepe sa ii ajut cu nunta. Chiar daca prin absurb nu m-as intelege cu ea tot as participa la nunta, vorbim de un eveniment unic din viata copiilor nostri si este pacat sa lipsim. Chiar i-as ajuta sa aleaga o formatie nunta, asta ca sa nu mai piarda timpul vizionand site-urile diverselor formatii nunta. Daca vor o formatie nunta Bucuresti le-as pune la dispozitie o lista cu formatii nunta Bucuresti pe care desigur ca as adauga si formatia Bucuresti (www.formatiabucuresti.ro).

M-am indragostit de ei la o petrecere de nunta la care am participat acum 2 ani, soacra mi-a spus ca sunt prin cele mai bine cotate formatii nunta Bucuresti pret si ca mirilor le-a placut sa aleaga o formatie nunta Bucuresti pret accesibil. Deci dragi soacre nu uitati ca o data cu nunta castigati doi copii, nicidecum nu pierdeti unul. Desigur asta tine si de modul in care va comportati cu viitorii miri. Sper ca v-am putut fi macar putin de ajutor in aceste clipe foarte fericite pentru cei tineri.