Sa nu spui niciodata: niciodata

Daca imi spunea cineva in urma cu 2 ani ca ma voi casatorii ii ziceam ca este nebun. Mereu am fost o fata timita, kilogramele in plus ii faceau pe baieti sa dispara din fata mea. Anii de liceu au fost un chin, eram mereu in centrul atentiei barfitoarelor, mai ales ca invatam foarte bine si nu chiuleam. Dupa ce am terminat liceul am dat la facultate unde l-am intalnit pe el, era cel mai frumos baiat din grupa si nu avea ochi de cat pentru mine.

Dupa 1 an si jumatate de relatie mi-a pus inelul pe deget, iar acum ne pregatim de nunta, nu imi dau seama daca toate astea sunt realitate sau doar un vis, dar cert este ca nu vreau sa ma trezeasca nimeni.

Am decis ca nunta sa se faca la cort, iar acum mai trebuie sa cautam o formatie nunta (www.formatiabucuresti.ro) pentru petrecere. Amandoi am cazut de acord ca nu exista petrecere fara o formatie nunta care sa incante atmosfera. Pentru ca am vrut sa facem noi totul am decis sa nu cerem ajutor nici macar in alegerea unei formatii nunta.

Credeam atunci ca a gasi o formatie nunta Bucuresti este cel mai usor pas din pregatirile pentru nunta. Cu toate acestea exista un numar mult prea mare de formatii nunta Bucuresti, vorbim de prea multe informatii care trebuie puse la un loc.

Daca ne uitam doar la formatia Bucuresti ne putem da seama ca are o lista cu melodii foarte mare, are o experienta de apreciat si in plus pune la dispozitia clientilor nenumarate videoclipuri cu piese cantate la nunti.

Din ce am inteles se afla bine plasata pe lista de formatii nunta Bucuresti pret, pentru ca este o formatie nunta Bucuresti pret foarte buna ce pune suflet la fiecare petrecere de nunta la care participa.