A acorda a doua sansa

Ce este mai greu sa pleci sau sa ramai? Daca pana acum as fi spus ca sa pleci, acum cred ca cel mai greu este sa te intorci. In articolul de astazi vreau sa va prezint viata mea. Acum 7 ani m-am casatorit cu barbatul pe care il iubeam, nu aveam nimic, decat pe noi si o  formatie nunta care sa intretina atmosfera. Acum facem 2 ani de cand s-a finalizat divortul, din nefericire pentru el l-am gasit cu o alta femeie si am decis sa plec.

In acele zile am crezut ca trec prin iad, ca este cel mai greu lucru pe care il pot face. La nici o luna aveam sa aflu ca exista ceva mai grav, el a venit la usa mea cerandu-mi sa-l iert, ca nu a stiut ce este in mintea lui. Stiam deja ca ii pusese inelul pe deget respectivei, dar se pare ca se oprise atunci cand trebuiau sa aleaga din formatii nunta una pentru nunta.

Nu putea sa uite ca o formatie nunta Bucuresti (www.formatiabucuresti.ro) ne fusese martora la nunta, ca nu mai avusesem pe nimeni alaturi. Chiar daca aveau sute de formatii nunta Bucuresti din care sa aleaga, gandul lui zbura tot la formatia Bucuresti. Fusese cea mai corecta decizie pe care o luase in viata lui si acum isi dadea seama ca gresise atunci cand ma inselase.

Viitoarea sotie vorbea de formatii nunta Bucuresti pret atunci cand i-a zis ca el pleaca, ca nu o iubeste cu adevarat si ca ii pare rau. A venit zile in sir la usa mea, iar in final am facut cel mai greu pas, m-am intors. Acum ma uit la acea formatie nunta Bucuresti pret care l-a facut sa isi dea seama de greseala facuta si ma gandesc la nunta pe care urmeaza sa o facem.