Studenta si/sau nevasta ?!

formatie nunti bucuresti

E ultima sesiune si trebuie sa dai tot ce ai mai bun, la asta se asteapta toti, plus o licenta luata cu nota mare, toate sperantele familiei fiind in sarcina ta, iar tu nu te poti concentra absolut deloc, singura ta preocupare e sa obtii cumva datele de contact de la managerul care se ocupa de Formatia Bucuresti, cea mai tare formatie de nunta pe care ti-a fost dat pana acum sa o auzi.

Vine vara, bine-ti pare, chiar daca asta presupune examene si sustinerea licentei, tot ceea ce te intereseaza in mod direct pe tine e sa reusesti cat mai repede posibil sa triezi acele formatii nunta Bucuresti pe care le-ai adaugat in top 10 si sa alegi cea mai buna formatie nunta Bucuresti pentru cel mai mare eveniment din viata ta. Parintii ti-ai promis finantare totala in ceea ce priveste nunta, cu conditia sa fa o figura frumoasa la licenta. Nu ai fost tu mereu o studenta model, lucru stiut de toata lumea, mai alea avand in vedere restantele prezent an de an, insa ei mereu au apreciat faptul ca te-ai straduit.

Viitorul tau sot nu mai are nicio rabdare dupa ce te-a asteptat atatia ani sa termini facultatea, acum ca a venit intr-un final momentul mult asteptat, cand va puteti uni destinele. Tot ceea ce isi doreste e sa te treaca pe numele lui, sa va puteti iubi cu acte in regula, sa ia ce ii apartine si sa va continuati viata in doi, cu tot cu diploma ta si cu actele de casatorie ce vor rezulta in urma oficializarii relatiei. A avut multa rabdare si ti-a demonstrat in repetate randri ca tine la tine si ca iti va fi mereu alaturi, cu gesturi mici, ca atunci cand a avut rabdare o zi intreaga sa ascultati impreuna sutele de formatii nunta pe care le-ai avut tu in vedere pana sa alcatuiesti un provizoriu top 10.

Te straduiesti din rasputeri sa te intorci la foile tale, subliniezi, faci schite, incerci sa iti amintesti cum era la laboratoare, care erau sfaturile pe care i le dadeau seminaristii inca din timpul anului universitar, dar nimic nu pare sa se prinda de tine. Iti imaginezi deja voalul, trena, rochitele domnisoarelor de onoare, smochingurile partenerilor lor si uite asa pierzi inca o ora care se presupunea ca ar fi trebuit sa fie de studiu intens.

Te suna mama ta, sa vada cum stai cuinvatatul, daca ai mancat, daca ai dormit, daca nu-ti lipseste ceva, cu ce sa te mai ajute, ce sa-ti trimita de acasa. Tu ce poti sa-i zici ? Bineinteles ca faci nopti albe invatand, intre lungile si marile pauze de pierdut vremea pe youtube in mod folositor pentru a cauta cea mai buna formatie de nunta din toate timpurile. Si uite asa ajungi sa vezi si momente amuzante de pe la alte nunti si iti mai indulcesti stresiunea, de care te-ai saturat pana peste cap si speri sa o vezi cat mai curand terminata si sa aiba un final fericit.