Cu formatia in club

La nunta finilor mei am avut parte de foarte multe experiente placute si imi aduc aminte si acum cu drag de momentele pe care le-am petrecut acolo, pe ritmurile cantate de formatia Bucuresti.

Vreau sa va spun ca la petrecerea lor am avut parte de foarte multa distractie si voie buna, in cea mai mare parte acestea au fost datorate unei formatii nunta pe care mirii nostri au avut-o contractata.

Eu una iubesc muzica, in special cea live cantata de o formatie nunta si nu cred ca as putea sa concep ideea de a merge la o astfel de petrecere fara ca acolo sa aud o formatie nunta Bucuresti cantand.

Nunta a fost una minunta, cu mult stil, eleganta insa recunosc ca ne-am si distrat intr-un mod copilaresc.

O aventura pe care ne-o aducem cu drag a fost cea in care mireasa si eu in rolul de nasa am fost furate si duse in club, insa nu cum se obisnuieste de obicei ci alaturi de acea formatie nunta Bucuresti pret care ne-a insotit si care in club a oprit muzica house si a inceput sa cante melodii celebre ce sunt cantate de obicei la o nunta.

Cei aflati acolo au fost si ei luati prin surprindere insa au raspuns la cererile acelei formatii nunta Bucuresti pret si au jucat si cantat pe melodiile lor.

A fost o aventura pe cinste iar noi am ramas cu amintiri minunte si acum parca simtim emotiile de atunci.

S-a dovedit a fi o petrecere minunata asa cum spuneam mai sus, iar noi am fost fermecati de talentul acelei formatii nunta Bucuresti, al oamenilor care compun acea formatie, ne-am simtit minunat si am fost recunoscatori pentru tot, dar si invitatii nostri care s-au simtit la fel de bine ca si noi toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *