Comentariile rautacioase de la nunta

band nunta, muzica nunta
band nunta, muzica nunta

Izul de week-end incepe sa se simta inca de la mijlocul saptamanii. Nu mai ai nicio stare si nu te poti concentra la task-urile pe care le ai de dus la indeplinire pana vineri, cand vei rupe efectiv usa biroului in goana ta nebuna dupa libertate. Ti-e dor de o chefuiala de zile mari, sa rupi normele pe ritmuri de formatii nunta, sa iti reiei antrenamentul obisnuit alaturi de Formatia Bucuresti, cea mai buna formatie nunta Bucuresti, dupa gusturile tale. Esti cea mai incantata ca s-a deschis iar sezonul mai deranjeaza glumele lor rautacioase despre singuratatea ta, ei nu au cum sa te inteleaga si pentru tine nici macar nu este imperios necesar ca asta sa se intample.

An dupa an, de la o nunta la alta, esti tinta barfelor neamurilor invidioase. De fiecare data tin ele neaparat sa iti contorizeze venitul, sa barfeasca pe unde iti mai bei cafelele, cu cine te-au vazut la terase si sa inventeze acolo unde chiar nu este cazul cu cei care iti calca pragul. Invidia atinge uneori cote halucinante, dar tu tot continui sa te bucuri de dedicatiile pe care le primesti de la vreo formatie nunta pentru charm-ul de care dai dovada pe ringul de dans. In fond si la urma urmei, te-ai dus acolo sa te distrezi, sa te simti bine, iar pentru asta chiar nu se merita sa iti faci rau singura din cauza ca barfitoarele fara viata sociala prefera sa o puna pe a ta pe tapet. E strict problema lor, iar tu nu vei risca nicio ocazie de a cunoaste, de ce nu, pe cineva cu care, mai apoi, chiar sa le dai peste nas, spre deliciul tau personal si interior.

Verisoarata primara, stiind itele care se trag in famimie, te-a rugat sa ii fi domnisoara de onoare. Ba mai mult, ti-a promis si o super combinatie cu un prieten celibatar convins de-al viitorului ei sot. Prea putin te intereseaza tine astfel de aranjamente, dar gandul ca vei avea sansa de a straluci in rochia ta lunga si verde in vazul tuturor nu te-a slabit nicio clipa de cand ai acceptat onoarea de a le face iar sange rau babelor care de cand erai mica ti-au prevestit ca nu vei gasi un barbat sanatos la cap care sa te suporte pe tine cu o asa gura mare si rautacioasa. De parca nu ar fi fost suficient ca ai fost de acord sa ii animi cat de cat nunta care oricum se anunta a fi plictisitoare si protocolara, te-a solicitat sa o ajuti sa alcatuiasca un top formatii nunta Bucuresti, fiind oricum convinsa ca, desi iti vei da tot interesul pentru a-i face cele mai bune sugestii, ea nu va tine cont de ele, fiind firi total diferite.

Totusi, in toata afacerea asta, cu putina perseverenta din partea ta, s-ar putea sa iasa ceva interesant, din care sa iti asiguri si tu un minim amuzamnt, plus ca poate tipul de care vara-ta ti-a povestit s-ar putea sa fie si el pe o minte cu tine si uite asa sa faceti un parteneriat pe cinste la nunta si nu numai.