Solistul formatiei mele

In articolul de azi o sa va povestesc despre una dintre cele mai importante zile din viata mea, si anume ziua in care m-am casatorit, o zi deosebita pe care am petrecut-o dansand si razand alaturi de toti cei dragi mie.

Ziua a fost una deosebita doarece formatia Bucuresti pe care am avut-o la nunta, a avut ca si solist chiar pe fratele meu.

Da, pentru el a fost intr-adevar obositor, insa nu chiar mult, avand in vedere ca asta face canta intr- o formatie nunta, insa el a avut grija sa imi faca petrecerea nuntii una de neuitat.

Am fost norocoasa de doua ori din cauza aceasta deoarece nu a mai fost nevoie sa aleg dintre multele formatii nunta disponibile deoarece fratele meu mi-a spus clar ca ma pot baza pe el.

Am o avut o formatie nunta Bucuresti care pur si simplu nu a lasat deloc invitatii sa se aseze la masa, nici macar atunci cand se servea mancarea iar muzica de atunci, in mod normal era una de ascultat, am avut invitati care s-au ridicat si au dansat.

Asa cum spuneam am avut noroc prin prisma faptului ca nu a trebuit sa mai caut o formatie nunta Bucuresti pret, nu am mai avut astfel parte de mult stres inainte de nunta.

Stim cu totii cat de stresant este sa alegi muzica de la o nunta, si sa fii convins ca ai facut alegerea corecta, insa nu vei putea stii acest lucru decat atunci cand vei vedea cum invitatii tai se distreza pe muzica acelei formatii nunta Bucuresti.

Totodata pe parcursul serii m-am simtit extraordinar, speciala si iubita la maxim, deoarece, solistul, minunatul meu frate avea foarte multe melodii pe care mi le-a dedicat special.

Alegerea unei formatii nunta Bucuresti pret pentru mine s-a dovedit pana la urma ca nu a fost o alegere ci un fapt,  normal de care eu am beneficiat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *