Cat platesc romanii pentru muzica de la o nunta?

Stiti ce pret are o formatie nunta? Cat sunteti dispusi sa platiti unei

formatii nunta pentru o seara?

Cat sunt dispusi sa plateasca romanii pentru  o formatie nunta Bucuresti?

Voi cat ati platit pentru formatia de la nunta noastra? Sau pana la ce suma ati fi dispusi sa ajungeti in negocieea cu o formatie?

Sunt formatii nunta Bucuresti care sunt contractate pentru 5000 de lei,un pret rezonabil, un pret cerut si in functie de experienta profesionala de varsta artistilor, insa intrebarea este urmatoarea:  Reflecta pretul talentul acesteia?

 Formatia Bucuresti spre exemplu este o formatie tanara, compusa numai din oameni tineri insa asta nu inseamana ca nu sunt talentati.

Pot fi persoane tinere care au talent si canta deosebit de frumos, insa nu au foarte multe nunti in spate si pentru a se face cunoscuti este normal sa aiba un cost mai mic decat al altor formatii nunta Bucuresti pret pana isi capata si ei notorietate.

Un alt cost cerut de o alta formatie nunta Bucuresti pret este de aproximativ 7000 de lei, si aici fata de alte formatii de nunta este un cost rezonabil.

In pricipiu putem gasi formatii nunta incepand de la 5000 de lei pana la aproximativ 1000 de lei, insa bineinteles putem opta si pentru serviciile unui taraf in cazul in care avem un buget mai mare, insa costurile unui taraf depasesc cu mult costurile unei formatii nunta.

Ideea este ca noua romanilor ne place sa sarbatorim, si gasim in orice motiv de sarbatoare, de aceea atunci cand vine vorba de un eveniment important precum o nunta sau un botez nu ne mai gandim la costuri si suntem dispusi sa platim atat ca ni se cere daca ne place bineinteles, atata timp cat stim ca ne vom distra.