Petrecere de mot

Am fost de curand la o petrecere de mot, a unor apropiati, unde am fost surprinsi, insa intr-un mod placut de muzica ce a fost redata de o formatie nunta deosebita.

De cele mai multe ori la petrecerile de genul acesta nu vom intalni formatii nunta, pentru ca ele sunt petreceri restranse, cu apropiati, iar muzica este pusa de obicei de catre gazda.

Fericitii parinti insa au dorit sa sarbatoreasca un an din viata copilului lor pe ritmurile unei formatii nunta Bucuresti care a incantat invitatii si ne-a facut o seara de neuitat.

Nu pot vorbi de cost, daca s-a meritat din punct de vedere financiar investitia, insa in cazul acesta formatia Bucuresti a fost platita integral de catre familie, deoarece majoritatea invitatilor au adus cadouri pentru cel micut.

Insa daca vorbim din punct de vedere al bucuriei parintilor, apoi si din punctul de vedere al invitatilor care s-au simtit extraordinar, investita in acea formatie nunta Bucuresti s-a meritat cu siguranta.

Nota 10 parintilor care nu s-au zgarcit la nimic si au depus eforturi mari atat fizice cat si financiare sa organizeze aceasta petrecere.

Sunt persoane care renunta sa isi contracteze o formatie nunta Bucuresti pret chiar la propria lor nunta, de cele mai multe ori din zgarcenie si risca astfel sa aiba un eveniment, unul dintre cele mai frumoase din viata lor din cauza banilor.

Bineinteles ca nu este obligatoriu sa apelam la serviciile unei formatii nunta Bucuresti pret pentru fiecare petrecere precum cea de mot, insa in cazul acesta a fost exceptie, parintii dorindu-si foarte mult copilul ce a venit cam tarziu in viata lor au dorit sa imortalizeze evenimentele importante precum botezul dar si petrecerea de un an intr-un mod cu totul diferit, alegand sa sarbatoreasca pe ritmurile unei formatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *