Soacra mare alege formatia de nunta

Inceputul de saptamana debuteaza cu o cafea tare si aromata, ca asa se cade ! Nimic nu poate sa mearga prost, atat timp cat ai o cana mare de cafea tare si aburinda in imediata ta apropiere, mai ales ca e luni, deci ai nevoie de resurse pentru a incepe sa pui lucrurile in miscare, iar tu o stii prea bine, motiv pentru care ai convocat intregul grup de prietene in bucataria ta, pentru a pune tara la cale, mai exact pentru a alege cea mai buna formatie nunta Bucuresti pentru nunta fiului tau.

In sfarsit s-a decis si fiul tau cel mic sa se aseze la casa lui, lucru care te bucura nespus, mai ales ca sia- ales o fata strasnica, de care iti place foarte mult si ep care deja ati integrat-o in familie sio tratati ca pe propriul copil. Contrar gurilor rele, cum ca mama de baiat ar fi cea mai aproga soacra, in cazul vostru chiar nu se va pune o astfel de problema, caci stii foarte bine ca, dintre ei doi, baiatul tau este cel mai castigat, caci a gasit o fata frumoasa, desteapta, cuminte, dar care sa il stie struni atunci cand o ia razna, caci, ce e drept, trebuie sa recunosti, ai cam tinut un dracusor la piept, care, pe deasupra, fiind mezinul familiei, a mai fost si rasfatatul tuturor. Si, uite asa, mezinul se casatoreste si trebuie sa ii gasim cea mai buna formatie nunta posibila, caci va fi nunta anului, ocazie dupa care te vei putea si tu, soacra mare, relaxa asa cum meriti si cum ti-a promis tata-socru ca te va rasfata cand veti ramane doar voi doi si copiii vor fi plecati pe la casale lor.

Din multitudinea de formatii nunta Bucuresti, tu deja oricum stii prea bine ca in topul preferintelor se afla Formatia Bucuresti, care te incanta de fiecare data cu o si mai mare placere. Nu degeaba ai tot fost pe la nunti si ai ciulit urechile in cautare de formatii nunta, asa ca acum, ca tot a venit momentul mult asteptat, vei stii cu siguranta care va fi cea mai buna alegere in materie de muzicanti, doar ca azi, cu prilejul intrunirii grupului tau de prietene apropiate, care iti cunosc gusturile si preferintele, intr-un fel astepti o confirmare indirecta ca esti pe cale sa faci cea mai buna alegere posibila existenta pe piata din capitala.

Ce surpriza minunata speri ca le vi face tinerilor, care prin alegere ta definitivata vor castiga timp entru a se concentra pe celelalte detalii importante ale nuntii lor. In plus, intotdeauna e bine ca un om mai in varsta sa isi exprime punctul de vedere in astfel de alegeri, mai ales ca la nunta trebuie satisfacute gusturile mai multor categorii de varsta, deci numai bine ca te-ai documentat din timp si nu a trebuit sa te grabesti sau sa te panichezi ca nu vei sti ce sa alegi cel mai bine pentru toata lumea.