Ce cadou de nunta facem ca verisor ?

Seara de joi trece anevoios. Cu totii ne gandim la ziua de maine, pe care o asteptam nerabdatori sa soseasca pentru ca deja stim ca este cea mai scurta zi din saptamana, iar la finalul ei vom avea ocazia sa ne binedispunem pe acordurile unei formatii nunta Bucuresti pe care nu prea avem ocazia sa o prindem libera de contract. Ar fi o chestie tare interesanta sa reusim sa contactam managerul, ca tot veni vorba, si sa stabilim cu el o intrevedere pentru petrecerea burlacilor a verisorului nostru care a zis la o betie faptul ca el pe muzica celor de la Formatia Bucuresti vrea sa treaca in randul barbatilor seriosi, asezati la casa lor, asa ca acum ar fi ocazia ideala sa ne scapam pe aceasta cale si de cadou si sa fim considerati drept cel mai bun si mai iscusit verisor pe veci !

E foarte greu sa alegi o formatie nunta Bucuresti, in principal din cauza multitudinii de formatii nunta, insa nu este imposibil, mai ales ca totusi avem cateva cunostiinte care sa ne ajute in acest sens, motiv pentru care punem telefoanele in functiune, contactam fostii burlaci si ii trecem in agenda pe toti, notand atent care cu cine si-a facut nunta si amintindu-ne cu aceasta ocazie de betiile anterioare. De aceasta data insa va trebui sa fim foarte atenti la detalii, pentru ca nu vrem nici in ruptul capului sa ne suparam viitoare veriosara, adica pe viitoare sotie a varului nostru preferat, nu de alta, dar intentionam sa le mai trecem pragul casei si stim foarte bine ca nu ne-ar ierta absolut sub nici un motiv daca am da-o-n bara cu alegerea definitiva de formatie nunta care sa le cante la petrecere.

La un pahar de vin, printre cautarile febrile pe Youtube, acolo unde ascultam reprezentatii live ale celor mai cunoscute formatii de nunta din tara si din capitale, ne ajung din urma nostalgiile si ne lasam cuprinsi de ele, chiar fara sa vrem, traindu-le plenar, cu neputinta de a riposta, de a le nega veridicitatea, chiar daca facem parte din tipologia de barbat alfa, care nu se lasa induplecat la sentimentalisme.

Cand eram mici, eram de nedespartiti. Acum, abia daca reusim sa ne mai intalnim, mai ales ca job-urile ne sunt solicitante amandurora, iar el urmeaza sa intre in randul celor casatoriti, deci e pe cale sa isi asume o gramada de responsabilitati de care e mai mult sau mai putin constient. Simtindu-ne dator in calitate de var mai mare, l-am chemat la un pahar, ca intre barbati, dar am ajuns sa fim surprinsi si totodata miscati de trainicia sentimentelor dintre verisorul nostru si viitoarea sa sotia, doamna care va intra in randul familiei, nu ca nu a facut-o deja in sufletelor tuturor rudelor, dar de data asta totul va fila modul cat mai oficial cu putinta.

Va veni si ziua in care impreuna vom trece de lap usti la barbati seriosi, responsabili si cat se poate de casatoriti. Grabit din fire, am facut acest pas mai repede, dar nu regretam nicio clipa aceasta decizia, motiv pentru care sprijinim aceasta initiativa a blajinului tanar ce e pe cale de a se nenoroci iremediabil.