Cand stii ca e cazul sa o intrebi daca vrea sa fie sotia ta

Dupa weekend-ul romantic pe care l-ai petrecut in compania ei, te-ai hotarat, ti-ai luat inima in dinti si te-ai decis sa faci pasul cel mare, nu mai vrei sa astepti, si asa ai facut-o mult prea mult, asa ca vineri o vei lua de mana, pornesti masina si mergeti undeva doar voi doi, la munte. Stii ca te va zapaci cu multimea de intrebari pe care ti le va adresa pe drum, mai ales ca va ridica mirata spranceana frumos conturata la auzul acordurilor de muzica interpretata de Formatia Bucuresti, insa nu are cum sa nu-i placa, amandoi ati convenit in urma nuntilor de vara asta ca e cea mai buna formatie nunta Bucuresti.

Au trecut anii si tot impreuna ati ramas, desi nu ai fi zis si i-ai recunoscut foarte sincer si ei acest lucru. Nici ea nu te-a contrazis, probabil inceputul vostru a fost la fel de nesigur si pentru ea, insa, ca de obicei, a preferat sa fie ceva mai rezervata decat tine si decat majoritatea celorlalte femeie, care in secunda doi mai mult ca sigur ca s-ar fi apucat sa caute sa selecteze o formatie nunta, chiar daca clopotele de nunta nu se intrezarea nici pe departe in agenda ta, dupa cum de altfel s-a putut si observa ani de-a randul. Dar acum, acum e momentul cel mai oportun sa va oficializati relatia, simti tu asta, simti ca ceva s-a schimbat si ca e cazul sa va duceti relatia la urmatorul nivel, singura problema, daca ii poti spune asa, fiind faptul ca aceasta schimbare atarna greu pe umerii tai si te incarca cu responsabilitate, in principal datorita faptului ca ea porneste si incepe de la tine, mai exact de la o intrebare rostita de tine si adresata ei.

Nici nu se pune problema ca raspunsul ei sa nu fie unul favorabil, caci dupa lunga voastra convietuire, chair si fara acte, te-ai simtit deja indreptatit sa cauti formatii nunta Bucuresti si sa incepi chiar selectionarea acestora, deci un raspuns favorabil chiar il astepti si nici nu te-ar surpinde. Cu toate acestea, asa cum nu alegi la intamplare formatii nunta, la fel, nici ocazia nu vrei sa fie una oarecare, ci doresti sa fie ceva memorabil, de care, asa cum zic batranii, sa aveti ce le povesti in viitor nepotilor.

Tocmai pentru ca vrei sa o faci sa se simta inca o data cea mai speciala femeie din viata ta, te dai de-a dreptul peste cap pentru a gasi cele mai romantice detalii care sa va insoteasca in escapada voastra, ocazie cu care o vei intreba la modul cel mai serios daca este decisa sa isi petreaca tot restul vietii la bratul tau. Ti-ai intrebat prietenii cei mai apropiati ce parere au despre ce ai de gand si parca entuziasmul lor te-a surprins in mod placut, abia acum realizezi ca ai taraganat mult prea mult pentru a-ti asuma responsabilitatea unei familii si, sincer sa fii, nici nu intelegi de ce, poate din comoditate sau pentru ca oricum erai sigur pe legatura speciala dintre voi doi.