Sezonul de nunti s-a incheiat ?!

 

Toata vara ne-am plimbat pe la cumetrii si am petrecut alaturi de formatii nunta, asa ca poate va ganditi ca acum este momentul oportun sa rasuflam usurati, caci sezonul nuntilor s-a incheiat. Inainte sa va asezati foarte confortabil in fotolii, permiteti-ne sa va anuntam ca goana dupa formatii nunta Bucuresti nu s-a incheiat nici pe departe, asa ca cei direct interesati de programul acestora, ar face bine sa-si scoata agendele si sa noteze.

Intr-adevar, vara ne-a parasit si a tinut sa arate foarte ostentativ acest lucru, insa gradele scazute din termometre nu au nimic de-a face cu incheierea sezonului de nunti, caci acesta continua inclusiv toamna, asa ca asigurati-va ca aveti deja  intelegere prealabila cu o formatie nunta pe care ati arvunit-o pentru marele eveniment din familia voastra care bate la usa. De preferat sa aveti chiar o intrevedere fata in fata pentru a pune la pucnt ultimele detalii inainte de reprezentatia live, iar daca acest lucru inca nu a fost posibil, asigurati-va ca se va intampla cat mai curand. Chiar daca e vorba de nume cunoscute precum artistii de la Formatia Bucuresti, contactati-le managerul si faceti o scurta trecere in revista a momentelor principale din programul artistic pentru care ati platit in cea mai improtanta zi din viata viitoarei tinere familii.

Stim cu totii cat este de greu sa gasesti disponibila o formatie nunta Bucuresti, mai ales daca, din varii motive, nici nu prea ati avut suficient timp la dispozitie pentru o cautare asidura. Tocmai de aceea, interesativ-a pe la prieteni, pe la cunoscuti si spuneti-le tuturor doleantele voastre, nu se stie niciodata cine se afla in imediata dvs. vecinatate, va aude si va poate da o mana de ajutor, asa incat ziua cea mare sa fie una chiar de vis, ca in povestile cu printi si printese.

Partea artistica fiind asigurata, aveti acum suficient timp sa va conentrati pe toate celelalte detalii minore, dar care la final conteaza, facand ziua nuntii un moment cu adevarat important si special. Incercati sa va luati masuri de preacautie, asa incat sa fiti pregatiti si pentru eventuale momente mai putin placute, dar totusi incercati sa nu anticipati dezastre, deci sa nu le manifestati nici macar mental.

Bucurati-va de petrecerile burlacilor si faceti in asa maniera incat ambele parti sa fie satisfacute in egala masura. De ce ? Pentru ca nu de putine ori au aparut certuri atunci cand mirele s-a simtit prea bine cu baietii la streaptease, sau mireasa a baut cam mult peste masura alaturi de domnisoarele de onoarea. Cum nervii sunt si asa intinsi la maximum din cauza pregatirilor intense, faceti in asa maniera incat sa nu explodeze nimic, cu atat mai putin calmul miresei, care si asa se simte coplesita de intreaga anvergura a momentului.

Si, nu in ultimul rand, bucurati-va de aceste momente, indiferent de postura in care va gaseste marele eveniment, fie ca mire si mireasa, socrii mici sau mari, nanasi sau alte rudenii, ori chiar simpli prieteni, fiti-le alaturi tinerilor casatoriti si ajutati-i sa scrie file de istorie pentru generatiile care urmeaza!