De ce sa scapi de confortul burlaciei ?!

 

Te trezesti dimineata si vrei sa fii productiv. Nimic nu pare sa-ti stea in calea atingerii obiectivelor propuse. Totusi, pentru ca esti realist, intelegeti ca nu e cazul sa te hazardezi, motiv pentru care le iei pe rand, unul cate unul. Stai asa lungit in pat si te gandesti la cafeaua aburinda, pe care ti-a lasat-o gata pregatita ea, inainte sa plece. Cat de norocos esti cu o astfel de femeie, cati n-ar da sa o aiba si ea te-a ales tocmai pe tine. Poate ar fi cazul sa o alegi si tu pe ea, zi de zi, sa oficializezi relatia, sa o duceti la pasul urmator. Poate nu ar fi gresit sa scotocesti dupa cartea aia de vizita de la Formatia Bucuresti, pe care ai primit-o duminica trecuta la nunta celui mai bun prieten al tau.

Ce chestie, doar ieri erati doi golanasi de cartier, tu cu prietenul tau, visati cu ochii deschisi la ce vor face barbatii din voi si acum, ca ati devenit cei la care doar sperati, parca nu mai sunteti la fel de pusi pe fapte mari. Ti s-ar putea parea stupid sa analizezi ofertele de formatii nunta, dar de ce, avand in vedere ca, dupa cum calculeaza familiile voastre, nu peste mult timp, va chiar trebui sa te intalnesti cu un manager de formatie nunta Bucuresti, in vederea stabilirii detaliilor macar de ansamblu.

Nu prea ai avut tu multe tangente cu formatii nunta Bucuresti, dar realizezi si de ce, oare pentru ca ai ramas singurul  burlac din fosta gasca de nebuni ? Cand iti schimbi statutul ? Vrei sa mai copilaresti ? Pana cand si, in fond, de ce anume te cramponezi mai exact atunci cand tot taraganezi? Ai ajuns si tu sa realizezi ca, de fapt, pe ea o cautai, chiar daca nu o faceai la modul constient. Deja au trecut cativa ani buni de cand te-ai convins ca e cea mai buna alegere pe care ai fi putut-o face. Ba mai mult, uneori stai si singur te intrebi ea de ce are asa mutla rabdare, cand stii foarte bine cat valoreaza si, daca esti sincer cu tine insuti, vei recunoaste faptul ca poate nu intotdeauna o apreciezi pe cat ar merita. Si atunci, ce-ti ramane de facut, in afara de a o surprinde cu un playlist de formatie nunta ?!

Nu mai sta pe ganduri, intra pe net, uita-te la magazinele online de bijuterii, vezi care sunt trendurile, calculeaza-ti bugetul si da fuga urgent la cea mai apropiata bijuterie. Sfatuieste-te cu doamenele de acolo, ia-ti inima-n dinti si pune cea mai apasatoare intrebare din viata ta. Incepe sa fii fericit fericiind-o pe ea, nu mai astepta nici un minut in plus si fa-o doamna ta, viitoare sotie, mama copiilor ce vor urma. Felicitari, acum, ai devenit barbat si inca unul responsabil, asa ca treci la actionat, proiectia faptelor o ai in minte, fa-le sa devina realitate !