Muzica la o nunta

Muzica la o nunta trebuie aleasa cu mare atentie, deoarece muzica creaza atmosfera alaturi de invitati si daca avem atmosfera vom avea cu siguranta o nunta perfecta.

De cele mai multe ori alegerea formatie pentru nunta ne creeza mari dureri de cap, deoarece nu stim exact daca facem decizia cea mai buna.

Oricum de rezultatul alegerii noastre vom fi siguri abia dupa ce marele eveniment ia sfarsit, vom stii daca am ales bine in functie de atmosfera de la nunta creata atat de invitati dar si de formatie.

Insa ca sa fim siguri totusi ca facem o alegere buna trebuie sa luam in calcul anumiti pasi, sa ne ghidam dupa evenimentele la care am participat si noi in trecut in calitate de invitati, sa stim ce ne-a placut si nu ne-a placut la o anumita formatie.

Un aspect destul de important este timpul, nu trebuie sa lasam pe ultimul moment alegerea formatie, stim cu totii ca majoritatea formatiilor de nunta din Bucuresti sunt contractate cu un an sau chiar si doi ani inainte, si de sa riscam totul din comoditate.

De preferat ar fi ca sa rezervam data la un local si apoi sa cautam si formatia de nunta, acestea doua ar trebui sa se faca concomitent.

Muzica la o nunta trebuie aleasa bineinteles in functie de invitatii nostri. Repertoriul formatiei trebuie discutat inainte si el trebuie sa cuprinda cat mai multe genuri de muzica de la clasica, pana la populara, deoarece noi trebuie sa ii multumim pe invitatii nostri si trebuie sa le oferim o seara memorabila tuturor.

Trebuie totodata sa verificam daca formatia respectiva detine instrumente profesionale si de calitate, pentru ca nu ne dorim sa auzim zgomote pe fundal, sau microfonii, noi ne dorim sa ne simtim bine, muzica sa rasune clar si invitatii sa se simta bine.

Invitatii vor crea atmosfera si daca vom avea atmosfera cu siguranta am ales cea mai buna formatie de nunta.