In lipsa de curent

Daca astazi cei de la Enel au decis sa nu ne ofere energie electrica am decis sa mai fac o vizita prin oras. Nici nu mi-am dat seama ca parcul nostru a fost deschis, il inchisese primaria pentru renovari acum aproximativ un an si de atunci nu i-au mai dat drumul. Vremea frumoasa mi-a indreptat pasii spre parc unde cam vreo 4 cupluri faceau poze de nunta.

Se stie ca pentru ca albumul sa fie foarte frumos pozele trebuiesc realizate intr-un loc aparte. Parcul nostru este foarte frumos si cel mai des ales de proaspetii insuratei. Pentru ca sora mea urmeaza sa se casatoreasca am decis sa ii intreb pe miri ce pregatiri au facut pentru fericitul eveniment. Sora mea bifase de mult foarte multe aspecte, dar atentia mi-a fost atrasa de cuvantul formatie nunta, nici nu stiu cum de nu ne gandisem la asta.

Nu exista nunta fara petrecere, la fel cum nu exista petrecere fara o formatie din lista de formatii nunta. Am decis sa raman alaturi de cuplul care mi-a furnizat aceasta informatie si am aflat ca lor le-a fost foarte greu sa gaseasca o formatie nunta Bucuresti.

Primul lucru de care s-au lovit a fost faptul ca sunt prea multe formatii nunta Bucuresti(www.formatiabucuresti.ro), efectiv nu ai timp sa le vizitezi pe toate si sa afli amanunte despre fiecare in parte. Au avut insa noroc cu cineva care le-a povestit despre formatia Bucuresti si le-a oferit site-ul lor.

Mi-au spus ca au vrut sa se orienteze dupa formatii nunta Bucuresti pret, dar in schimb au intalnit o formatie cu un repertoriu bogat, gata sa ii ajute sa aiba parte de nunta de vis. Mi-au spus ca nu credeau ca vor gasi, in timp util, o formatie nunta Bucuresti pret, dar ca norocul a fost de partea lor.