Rolul cavalerului de onoare si indatoririle lui

In calitate de cavaler de onoare, trebuie sa te asiguri ca mirele nu da bir cu fugitii. Imbarbateaza-l atunci cand pare a da inapoi si aminteste-i tot ceea ce il leaga de actuala lui logodnica si ce l-a determinat sa o ceara in casatorie taman pe ea, cand ar fi avut multe alte optiuni la dispozitie.

A fi cavaler de onaore implica multe responsabilitati si doar sfatuirea mirelui pentru alegerea unei formatii nunta. Intr-adevar, trebuie sa-i fii sfatuitor si uneori, daca situatia o impune, chiar loctiilor, astfel ca, in masura in care ai si tu timp pentru asa ceva, te vei vedea nevoit sa mergi chiar personal, impreuna cu mireasa, pentru mai multe auditii ale unei formatii nunta Bucuresti.

Va cunoasteti din copilarie, practic ati crescut impreuna. Ai fost acolo cand a fumat pe ascuns in spatele blocului prin tigara. Ti-a impartasit prima lui experienta cu o femeie. L-ai dus acasa atunci cand a baut pest masura si nu i-ai permis sa se urce baut la volan, chiar daca asta a insemnat ca a trebuit sa mergi pe jos, tarandu-l dupa tine, prin viscol sau prin ploaie. Pentru toate astea el iti multumesc, este constient ca ii esti preum un frate, desi nu aveti aceeasi mama, insa i-ai fi si mai de folos daca i-ai simplifica putin munca si i-ai recomanda o formatie nunta care sa se potriveascacu gusturile lui si ale logodnicei sale. Tu il cunosti cel mai bine si, prin el, ai ajuns sa o cunosti si sa o indragesti si pe ea, deci ai fi cel mai indicat sa faca recomandari in acest sens, asadar nu te sfii, cuteaza si poate chiar tu vei avea solutia salvatoare, desi nu te-ai fi gandit niciodata ca ar fi asa.

Daca ai fost recent la o nunta la care te-ai simtit bine si ai auzit intepretarile artistilor de la formatia Bucuresti, nu tine aceasta informatie doar pentru tine, da-i-o lui, prietenului tau, cel care nu-si mai vede capul de cate treburi are de rezolvat intr-un timp atat de scurt pana la marele eveniment din viata lui. Nu poti sa ai certitudinea ca va tine cont de parerea ta, insa vei putea sta linistit la gandul ca ai facut tot ceea ce puteai pentru a-ti ajuta prietenul atunci cand avea nevoie, cand nu gasea nicio scapare pentru situatiile stresante ce pot aparea in cursul desfasurarii organizarii unei nunti.

Dupa ce gasiti o formatie nunta Bucuresti care sa va ofere garantia ca veti avea parte de un show de pomina la nunta celui mai bun prieten al tau, nu uita ca acesta are nevoie de relaxare, ca trebuie sa se destreseze, deci ia tot in carca ta responsabilitatea organizarii unei petreceri a burlacilor, pe care sa o tina minte, dar care sa nu fie atat de scandaloasa incat sa trezeasca animozitati intre viitorii miri. Invita mai multi prieteni si petreceti cum stiti voi mai bine, insa totusi mentine-te mai treaz decat restul invitatilor, caci cienva trebuie sa aiba grija si de mire, iar acel cineva, evident, esti tot tu, prietenul si cavalerul sau de onoare.