Impresii dupa nunta

Imi povestea chiar ieri o prietena despre o nunta la care a fost in weekend. De voie, de nevoie, a facut act de prezenta, insa nu s-a simtit deloc in largul ei, nu doar pentru ca avea prea putini cunoscuti in jur, deci organizarea la sala de evenimente nu a fost cea mai inspirata, ci si din cauza ca nu a fost o formatie nunta care sa intretina atmosfera si asa incarcata de emotii.

Tocmai pentru a te asigura inca dinaintea marelui eveniment ca invitatii tai se vor simti bine si vor fi intretinuti de artisti pe masura amplorii evenimentului, atunci cand cauti formatii nunta, trebuie sa le faci sa treaca printr-un riguros proces de selectionare, pentru a avea garantia ca ai facut, ca mire sau mireasa, cea mai buna alegere pentru petrecerea vietii tale.

La evenimentul din weekend nici pomeneala de asa ceva, conform spuselor amicei mele. Nimeni nu a avut pretentia palmaresului unei formatii nunta Bucuresti, dar macar starostele ar fi trebuit sa isi adapteze glumele, asa incat toti invitatii sa se simta bine si sa inteleaga subintelesurile. Mai mult, am aflat ca mirii s-au dedat la niste jocuri ce nu i-au pus deloc intr-o lumina buna. Parerea mea e ca nu este deloc indicat sa-ti etalezi viata intima, cu micile ei picanterii, mai ales atunci cand in jurul tau ii ai pe parinti, pe rude sau alte persoane, cum ar fi sefii, in fata carora nu ar trebui sa ai asemenea discutii. Oricum, fiecare ramane la parerea sa si face cum considera ca este mai potrivit, insa aceste mici sfaturi poate ar trebui luate in considerare, mai ales daca si dvs. planuiti sa organizati o nunta, sau daca sunteti in cautare de formatie nunta Bucuresti cu care sa colaborati.

Reusita unei nunti se cunoaste din impresiile invitatiilor dupa evenimentul cel mare. Dupa ce nunta propriu-zisa are loc, dupa ce oamenii consuma bucatele alese si dupa ce flecurile pantofilor s-au tocit pe ringul de dans, la cald, atunci poti sa cuantifici acuratetea impresiilor nuntasilor. In functie de ele poti sa iti dai seama, chiar daca nu ai participat si tu, daca o nunta a fost sau nu reusita sau daca ar mai fi fost nevoie de formatia Bucuresti care sa aplaneze conflictele in principal referitoare la gusturile muzicale si, mai apoi, sa salveze intreaga situatie.

Asadar, dragi viitori miri, atunci cand planuiti in detaliu o nunta, interesati-va cu atentie de lista invitatilor, de care sa aveti grija nu doar sa apara acolo, cu numele, ci sa anticipati, daca puteti, cam ce ar prefera, cam ce le-ar face placere si i-ar determina sa participe activ la sarbatoarea voastra. Un invitat multumit va fi de doua ori mai incantat ca v-a insotiti pe primul drum in calitate de sot si sotie si isi va aminti peste ani cu drag de nunta voastra, asa cum cu siguranta va si doriti. Da, intr-adevar, important este sa fiti voi fericiti, caci este ziua voastra cea mare, dar nu puteti sa fiti in totalitate egoisti, deci aveti grija si de cei pe care i-ati invitat sa va fie alaturi !