Povestea mea de dragoste!

O poveste de dragoste incepe mereu cand te astepti mai putin si cu cine te astepti mai putin sau cel putin asa a fost in cazul meu. Nu credeam vreodata ca voi trece peste toate regulile mele pentru a fi cu o femeie. Am intalnit-o pe viitoarea mea sotie la un concert de caritate, nu venise pentru muzica, asa cum venisem eu, ci doar ca sa doneze. Fara sa vrem ne-am intersectat si chiar daca din prima secunda ne-am ciondanit intre noi s-a aprins ceva.

Au urmat cateva luni bune pana ce am avur curajul de a o invita in oras, pur si simplu mi se parea ca visez, mai ales ca ma simteam tot mai atras de ea. Au trecut trei ani de la prima noastra intalnire, iar deabia acum am avut curajul de a ii pune inelul pe deget.

In acest moment ne pregatim de nunta si trebuie sa gasim o formatie nunta pe placul amndurora. Am observat ca chiar daca exista nenumarate formatii nunta foarte putine dintre ele reusesc sa imbine mai multe genuri muzicale in aceeasi noapte.

Am decis sa ne oprim asupra unei formatie nunta Bucuresti pentru a nu fi nevoiti sa platim transportul pana in Bucuresti. Oricum exista numeroase formatii nunta Bucuresti si in capitala.

Astazi viitoarea mea sotie mi-a prezentat site-ul formatia Bucuresti (www.formatiabucuresti.ro) este vorba de o formatie chiar in genul celei pe care o cautam noi. Are foarte multe dintre melodiile preferate de ea, dar si dintre cele pe care eu le ador. Sunt sigur ca invitatii vor fi incantati.

Cand am intrebat-o cum a gasit-o mi-a zis ca cineva i-a facut o lista cu formatii nunta Bucuresti pret si ca ea era singura formatie nunta Bucuresti pret care se potrivea cu toate cerintele noastre. Acum astept sa vedem ce vom decide.