In sfarsit ne casatorim!

Nu imi vine sa cred ca a venit acest moment. Au trecut 5 ani de cand l-am cunoscut pe Alex si deja avem o minunatie de fetita de 1 an si 6 luni, iar acum ne pregatim de cel mai frumos moment din viata noastra. Dupa atata timp in sfarsit am pe deget mult doritul inel, o dovada a iubirii noastre si a tot ceea ce ne leaga.

In cel mai scurt timp voi avea ocazia de a purta rochia alba la altar si voi putea spune cel mai sincer DA din viata mea, pana la acest moment mai trebuie sa rezolvam insa cateva mici detalii. Pentru ca nunta sa fie una de neuitat obligatoriu trebuie organizata o petrecere de nunta, stiti si voi acel eveniment la care toata lumea danseaza si se distreaza.

Ei bine daca tot am adus vorba de distractie trebuie sa recunosc ca inca nu am ales o formatie nunta pentru acest eveniment, pur si simplu nu am avut timp inca sa cautam printre toate acele formatii nunta care exista la noi in tara.

Munca noastra va fi mai usoara pentru ca deja ne-am decis sa apelam la o formatie nunta Bucuresti, ceea ce inseamna ca pe lista ne mai raman doar formatii nunta Bucuresti. Numarul lor nu este unul foarte mic, dar totusi se sesizeaza o diferenta fata de inceput.

Auzisem ceva despre formatia Bucuresti (www.formatiabucuresti.ro), dar momentan nu suntem siguri daca ne putem permite sa o chemam la nunta. Noi trebuie sa tinem cont de formatii nunta Bucuresti pret, atunci cand alegem. Pentru ca altfel ne putem lovi de o formatie nunta Bucuresti pret  care sa ne ceara si multi bani si nici sa nu se ridice la asteptarile noastre. Sper insa sa gasim o formatie potrivita pana la nunta si sa ne distram alaturi de cei dragi.