O zi mult prea însorită

Astăzi au fost Rusaliile, încă un motiv în plus pentru ca românii să stea acasă și să sărbătorească. Cu toate acestea eu nu am putut sta acasă, aerul acela cald mă făcea să îmi doresc să mă plimb prin oraș. Fără să vreau am ajuns tocmai în central orașului, în acel colț în care adie vântul și în care te simți bine. Spre norocul meu am avut ce să văd, câteva tinere încercau să își găsească rochia de mireasă perfectă, am văzut în ochii lor acea scânteie care îți promite că totul va fi bine.

Am văzut și cupluri care se întrebau ce formatie nunta să invite pentru petrecere, ce melodii să aleagă pentru ca totul să iese perfect, este seara lor și nu vor incidente neplăcute, iar eu îi înțelegeam. Cu toate acestea nu este foarte ușor să  alegi o formație din atâtea formatii nunta câte există. Aș putea spune că este imposibil, dar nu vreau să fiu răutăcioasă. Totuși cred că dacă ai déjà în minte ce criteria trebuie să îndeplinească o formatie nunta Bucuresti pentru a putea fi invitată la nunta ta ai șanse să termini totul mult mai repede și mai ușor.

Am văzut și un cuplu cu o listă de formatii nunta Bucuresti în mână care încerca să descopere care este alegerea cea mai bună. Pe scurt soția se uita la rochii în timp ce soțul îi spunea cât îi costă și ce le poate oferi de acești bani.

Ultima oară am auzit doar numele de formatia Bucuresti (www.formatiabucuresti.ro) când soarele a decis că am stat destul de mult timp jos și că trebuie să mă mut la umbră iar. Mi-aș fi dorit să știu ce au ales în final, dar nu voiam să mă aleg cu o insolație atât de urâtă.