Cate ceva despre mine si formatii nunta

Imi place foarte mult sa ma uit la videoclipuri de nunta, macar in acele cateva ore toata lumea este fericita si toti se bucura pentru norocul a doi tineri. A reusi sa stai in fata unui preot sis a iti unesti destinul de o alta persoana inseamna foarte mult, nu este deloc usor sa imparti cu altcineva tot ce ai tu fie ca vorbim de imtamplari placate sau de unele neplacute.

De asmenenea imi place sa imi amintesc mereu ce formatie nunta a canta la nunta fiecaruia, fac asta pentru a sti ce formative mi se potriveste mai bine, la ce formative pot apela atunci cand in sfarsit decid sa imi fac nunta. Credca stiti si voi cum este ca atunci cand ai putin timp liber sa stai sis a te uiti la momentele in care ai putut sa razi, la serile pe care le-ai pierdut dansand, la durerile de picioare pe care le resimteai de abia dimineata sau a doua zi.

Daca sit u te uiti peste inregistrari iti vei da seama ca ai cunoscut foarte multe formatii nunta (www.formatiabucuresti.ro) si ca déjà poti sa iti faci o idée despre ce formative este mai buna pentru nunta ta si cum ar trebui sa procedezi pentru ca seara sa fie mirifica.

Eu as putea alege o formatie nunta Bucuresti cu ajutorul ochilor inchisi, tot ce ai de facut este sa imi pui videoclipuri de la nuntile la care am participat si la care au fost invitate formatii nunta Bucuresti, astfel voi sti daca ele au facut intr-adevar o treaba minunata sau doar au stat pe scaun.

Nu sunt sigura daca s-a format inca formatia Bucuresti care sa ma multumeasca pe deplin, insa stiu ca déjà cateva formatii si-au rezervat un loc special in inima mea si au sanse sa vina si la nunta mea.