Intrebari mai neobisnuite la locul de munca

Să lucrezi la o casă care vinde rochii de mireasă este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși nu credeam asta la început, la acest loc de muncă te distrezi copios. Aici vor ajunge toate cuplurile pentru rocia de mireasa si poti afla mai multe despre cum vor organiza petrecerea de nunta. De multe ori vei auzi intrebarea ”Dar nu cunoașteți și o formatie nunta pentru o petrecere foarte reușită?”. Acest element a devenit la fel de comun ca și rochia sau costumul mirelui. În zielle noastre oamenii nu mai văd o altfel de petrecere decât una organizată cu ajutorul unei formatii nunta.

Astfel daca vrei sa ai client trebuie sa te descurci si cu privire la formatii nunta, trebuie sa stii ca nu toti prefer aceasta idée, dar in final ghidati de rude tot la ea vor apela. Nu este ceva foarte greu sa afli numele celor mai cunoscute formatii nunta, mai greu este sa nu le raspunzi clientilor.

Imi aduc aminte despre un cuplu, cred ca ea avea vreo 24 de ani si el 25, venisera pentru o rochie de mireasa. Cu toate acestea mirele avea si o foaie alba de pe care ii citea miresei infoamtii despre cate o formatie nunta Bucuresti gen ce melodii canta sua a cantat. Tot atunci reusea sa ii spuna si cam cat ii costa.

Pe lista cred ca avea vreo 70 de formatii nunta Bucuresti (www.formatiabucuresti.ro), toate scrise cu un scris foarte mic, sincera sa fiu nu stiu cum il vedea. Cu toate acestea el le prezenta pe toate si apoi asculta linistit obiectiile viitozrei mirese. Ma intreb daca au reusit sa descopere formatia Bucuresti care sa se potriveasca cu toate cerintele lor. Mereu oamenii vor avea intrebari, dar noi trebuie sa le fim alaturi cu sfaturi.