Mama soacra – organizatorul de nunti

formatie muzica nunti bucuresti

Miercuri dimineata abia reusesti sa te ridici din pat. Ai dormit foarte rau cu o noapte in urma si deja tanjesti dupa mirosul cafelei in week-end, doar ca de data asta nu e nimeni aici care sa te ademeneasca in bucatarie, al tau e plecat si nici nu iti mai amintesti cand a zis ca se intoarce. Aseara abia ati reusit sa va luati in brate inainte de culcare, caci alarma amenintatoare va dadea de veste ca va suna mult prea devreme pentru trezirea la realitate.

Reusesti in cele din urma totusi sa iti tragi picioarele dupa  tine pana la cafetiera, langa care vezi o lista cu formatii nunta. Un fel de top formatii nunta Bucuresti si brusc iti reamintesti ca zilele astea trebuie sa va intalniti cu managerul de la Formatia Bucuresti pentru a discuta ultimele detlii cu privire la cel mai mare eveniment al vietii voastre, care va avea loc vara viitore.

Ciudat, sau nu, cel putin nu pentru tine, nu intelegi de ce toata lumea se agita in asemenea hal cu nunta voastra. In fond, e a voastra, nu-i asa ? Va trateaza ca pe niste inconstienti si va induc o stare de panica, asta in conditiile in care, asa cum toata lumea stie deja, evenimentul va avea loc abia peste doua veri, deci nu trebuie gasita o formatie nunta de pe o zi pe alta.

Parca toti din jurul vostru au o placere sadica din a va ingrozi gandul apropierii nuntii asteia. De parca nu ar fi suficiente emotiile gandului ca va fi pentru totdeauna, ca veti deveni mai responsabili, ca veti porni la drum mana de mana, ca va veti intemeia si extinde o familie, panica va curpinde nu din cauza instanbilitatii emotionale a voastre, ci a lor. Ai incercat in repetate randuri sa le explici ca nu iti trebuie cea mai buna formatie nunta Bucuresti, ca e important ca lumea si in special voi doi sa va simtiti bine, sa aveti amintiri frumoase, indiferent de costurile artistilor, dar nimeni nu pare a vrea a rationa macar 2 minute. In special mama soacra are darul panicarii si incearca din rasputeri sa ti-l transmita, insa vazand ca nu are cui, trece la atac pe cealalta parte si isi indreapta miscarile spre acapararea celorlalte troansoane, iar aici incepe sa il streseze pe fiul ei. El, la randul sau, nu foarte rabdator din fire cand vine vorba de nonsensuri, se straduieste sa ii explice viziunea voastra comuna despre viata in general, deci implicit si cu privire la nunta, dar nu are cui. Radeti impreuna de grijile bietei femei care, in fond, nu stiti ce exact iti doreste: sa va fie voua binele, sau sa se mandreasca ea insasi cu o nunta ca in povesti in fata intregului neam.

Abia astepti parca sa treaca odata ziua respectiva, sa puteti rasufla usurati, sa indepliniti visele tuturor referitoare la casatoria voastra si sa va puteti bucura apoi voi doi, unul de altul, asa frumos cum ati stiut foarte bine, fara interventii, sa o faceti in liniste si pace in ultimii ani.