Nunta la 20 de ani

formatie nunta, formatie nunta bucuresti

Toata lumea va spune sa mai asteptati, ca sunteti inca niste copii, ca sunteti prea tineri, ca aveti suficient timp inainte pentru a va uni destinele, insa voi stiti una si buna: trebuie sa incepeti inca de pe acum sa vizionati formatii nunta Bucuresti daca vreti sa apucati pe listele de asteptare ale celei mai bune formatii nunta, mai ales pentru ca vreti sa faceti nunta in capitala, locul unde v-ati cunoscut.

Nu va pasa de nicio culoare de ce zic parintii, rudele si prietenii, voi va iubiti si toata lumea trebuie sa accepte asta, chiar daca totu pun sub semnul neincrederii relatia voastra. Intr-adevar, au si ei partea lor de dreptate, aveti abia 20 de ani si inca mai trebuie sa mergeti la scoala,dar nimeni nu spune ca atunci cand te casatoresti, dupa ce-ti canta Formatia Bucuresti la propria-ti nunta, gata, viata ta a fost pus ape pauza, nu mai faci scoala, nu iti mai cladesti o cariera, nu nimic. Din contra, odata cu casatoria, vine automat si o doza mult mai mare de responsabilitate, caci va trebui de atunci incolo sa gandesti pentru doi, mai ales ca si barbat, capul familiei.

Prietenii inca asteapta sa iti treaca, ei fac misto de tine, rad pe la spatele tau impreuna cu fratele tau, care mizeaza pe faptul ca e doar un amor trecator, o iubire de-o vara, dar care se pare ca s-a petrecut pe parcursul catorva semestre de facultate. Parintii au inceput sa ti se ingrijoreze abia atunci cand au vazut ca zilnic cautai o formatie nunta care sa fie pe gustul amandurora. Pe de alta parte, rudele ei o terorizeaza si pe biata fata. In prima faza parintii au suspectat ca ar fi insarcinata, de aceea v-ati grabi voi cu nunta, dar apoi spiritele s-au calmat si au luat in calcul o posibila iubire adolescentina, asa ca au schimbat tactica si au inceput sa o indoctrineze cu tot felul de aberatii despre iubirea trecatoare, despre visurile tudentest. I-au propus chiar si o excursie in State, totul doar pentru a o indeparta de tine, caci ei nu ai luat in calcul faptul ca in mediat urmatorul avion ai pleca dupa ea, daca ar trimite-o fara stirea ta. E greu asa cand ai 20 de ani, niciun sprijin din partea familiei, faci facultate si ai si doua joburi pentru a-ti putea permite o formatie nunta Bucuresti care sa fie in conformitate cu nunta mult visata inca din copilarie de catre iubita ta.

Speri totusi ca, in cele din urma, familiile sa accepte legatura voastra, mai ales ca nu faceti nimic rau si nici nu incomodati in vreun fel pe nimeni. Cu toate ca se prea poate ca intentionat parintii sa va puna tot felul de piedici pentru a va determina sa va schimbati hotararea, mana de mana veti merge pana la capat si veti face in asa fel incat sa fiti mereu impreuna, desi stiti amandoi ca nu va va fi usor. Cat timp va aveti unul pe altul, nimic nu va poate sta in cale…asta fiind gandul cu care va culcati imbratisati seara de seara.