Iepurasul aduce inelasul

Barbatilor le cade in sarcina datoria adesea placuta de a le cadorisi pe femei, nu ca ele nu s-ar descurca foarte bine si singure la acest capitol. Tot ei sunt cei care nu doar ca trebuie sa vina cu o idee geniala pentru un cadou reusit, dar trebuie sa se ocupe si de sincronizare, adesea chestiune complicata, mai ales atunci cand depinzi si trebuie sa astepti dupa agenda unei formatii nunta renumite, daca te intereseaza sa o contractezi neaparat pe aceea.

Se pune problema asadar daca sa arvunesti sau nu o formatie nunta, in conditiile in care iepurasul de Paste urmeaza sa iti aduca raspunsul mult dorit la intrebarea arzatoare: va accepta ea oare ? indiferent de situatie, trebuie sa fii pregatit, sa nu lansezi niste afirmatii in van, dupa care sa nu mai stii pe unde scoate camasa, adica sa nu mai ai o formatie nunta Bucuresti care sa iti satisfaca gusturile atat ale tale, cat si pe cele ale invitatilor tai, de fapt ai vostri, daca se va concretiza cererea ta in casatorie.

Dragi domni, impartiti povara asteptarii care apasa pe umerii dvs. impreuna cu Rila-Iepurila. Incercati sa va destresati si sa nu mai contabilizati toate scenariile posibile, caci riscati sa ii faceti viitoarei mirese concurenta si sa o luati razna inaintea ei, ceea ce nu e tocmai recomandat in preajma marelui eveniment. Astfel, incercati sa va interesati din timp daca Formatia Bucuresti ar fi disponibile cam pe cand v-ati gandit dvs. sa oficiati casatoria. In plus, ar fi indicat sa aveti trasat in minte, macar in linii mari, un sir logic al evenimentelor, chiar si intr-un caz nefavorabil dvs, deci ipoteza obtinerii unui raspuns negativ. Totusi, nu trebuie sa va ingrijorati, nici sa va asteptati la rasturnari de situatii prea drastice, mai ales daca stiti ca aveti o relatie stabila cu partenera de viata.

Asadar, domnilor, vine Iepurasul, nu se stie inca la dvs. cu ce, dar la femeia iubita ar fi ideatic sa ii aduca un inel din partea dvs., mai ales daca acesta ar capata o semnificatie aparte, insotit fiind de unele cuvinte romantice ale dvs. Nu mai asteptati deci o ocazie anume, profitati de aceasta si, printre cautarile de formatii nunta Bucuresti, dati o fuga pana la bijutier si analizati-i stocurile. Daca sunteti un barbat ocupat, nu uitati de magazinele online de bijuterii, unele putandu-va oferi chiar modele unicat. Dupa cum vedeti, nu prea mai sunt loc de scuze, degeaba va ganditi cum sa va eschivati, caci s-a ajuns intr-un punct in care normalitatea unei relatii firesti impune acest pas, de la sine, in niciun caz resimtit fiind ca o corvoada.

Iepurasul – Coconas devine brusc prietenul de care aveati nevoie pentru a va sustine morl atunci cand vine vorba sa val uati viata in propriile maini si sa ii puneti intrebarea intrebatoare, la care ambele familii asteapta un raspuns inca de cand v-ati afisat impreuna in public. De ce sa mai asteptati, de ce alte ocazii mai aveti nevoie pentru a face impreuna pasul care v-ar schimba benefic viata ?!