Ce ganduri te incearca atunci cand meditezi la nunta ?

In serile in care frigul te impinge inapoi in asternul, in care iesirile nu se concretizeaza, iar tie nici ca-ti pasa, atunci e momentul in care trebuie sa aprofundezi cotloanele mintii tale si sa te gandesti ce conteaza cu adevarat pentru tine. Daca te surprinzi gandindu-te la formatii nunta, inseamna ca a cam venit vremea sa faci o schimbare majora in viata ta, asta daca ea nu e deja definitivata. In caz contrar, se deschide o noua perioada din viata de adult pentru tine si va trebui sa iti pui mintea la contributie pentru a crea nunta visurilor tale, care totusi sa corespunda si cu asteptarile partenerului de viata, in incercarea voastra comuna de a va celebra dragostea intr-un mod care sa ii faca pe toti cei dragi voua sa se simta copartasi implicati activ.

Nu trebuie sa te zbati inca de la primul gand cu un nume de formatie nunta Bucuresti concreta, pe care sa bagi mana in foc ca o vei avea la nunta ta. Orice detaliu ce tine de marele eveniment se poate schimba pana la si inclusiv in ziua nuntii, cel mai adesea realitatea inconjuratoare schimbandu-se fara acordul si spre teroarea miresei.

Bineinteles ca exista numeroase formatii nunta Bucuresti din care poti alege, nu e vorba ca diversitatea nu ar fi in floare si la acest capitol, dar ce te vei face atunci cand nu vei reusi sa te decizi? Se prea poate sa iti placa mai mult de doua si sa nu reusesti sa restrangi macar la acestea cercul cautarilor. La cine apelezi, cine alege pentru tine, cine te tempereaza ? Raspunsul la fiecare dintre aceste intrebari care privesc o formatie nunta ar trebui sa il vizeze pe partenerul tau de viata, care, desi nu iti pare poate foarte implicat, sa nu uiti ca la randul sau este un actor principal in ziua cea mare !3

Cand stai si te gandesti la cat de multe nunti ai participat si cu ce mare dorinta de a fi la propria ta nunta le priveai invidioasa pe toate verisoarele tale care pareau a fi norocoase din cale afara … iti vine sa razi de tine, de tine de atunci, privindu-te acum, cand ai garantia profesionalismului indubitabil din partea impresarului de la Formatia Bucuresti, care te-a asigurat ca nu vor aparea incidente muzicale, nici la capitolul voce, nici acustica, nici instrumental.

Oricat de ingandurata ai fi, ca viitoare mireasa e invitabil sa zici ca nu e asa, nu te lasa doborata de griji si incearca sa vezi partea plina a paharului chiar si atunci cand stai cu el, cu paharul, in mana si cauti stricla de sampanie si nu in incercarea de a mima un toast. Aminteste-ti ca, mai intai de toate, nunta e un prilej de bucurie, deci nu ai voie sa te intristezi, oricat de anapoda ti-ar iesi treburile. Nimeni nu spune ca nu esti o buna si calculata organizatoare, dar nu intotdeauna planurile de acasa se potrivesc cu cele de la fata locului.