Ce faci anul asta de 1 mai?

Nu te-ai fi gandit ca anul asta vei sarbatori 1 mai fix de Paste, nu-i asa ? Poate nu te-ai fi gandit nici ca fix in ziua aceea te vei simti mai determinat ca niciodata sa cauti cu adevarat o formatie nunta, iar asta nu pentru cel mai bun prieten pe care vrei sa-l scpai de burlacie, ci chiar pentru tine, care decizi ca e momentul cel mai oportun sa iei lucrurile foarte in serios si sa iti oficializezi relatia. Nu trebuie sa te surprinda momentul in care prietenii incep sa caute diverse formatii nunta, pentru a-ti usura munca, ciar daca tu te faci ca nu intelegi, cand totul este atat de evident pentru cei apropiati si dragi tie. Tine-le isonul si arunca si tu o geana peste selectiile lor, doar nu vrei ca la nunta ta sa cante niste laurari ragusiti, nu-i asa ?

Cu siguranta ridici suspicios spranceana si te prefaci ca nu stii despre ce e vorba si de ce toata lumea e innebunita sa caute o formatie nunta Bucuresti care sa te impresioneze si care sa te faca sa te simti bine si implinit in ziua cea mare. Degeaba te mai ascunzi, se vede pe fata ta ca radiezi la gandul ca o vei cere in casatorie, mai ales ca ai sperante cat se poate de reale ca vei primi la randul tau un raspuns favorabil. Poate singura care inca nu realizeaza ce o asteapta si de ce ai devenit tu brusc interesat de Formatia Bucuresti este chiar ea, care poate de indragosteala nu vede realitatea inconjuratoare atunci cand este cu tine.

De cand dai tarcoale magazinului cu bijuterii, vanzatoarele iti fac ochi dulci; au impresia ca tot treci pe acolo din dorinta de a le aborda, dar ele habar nu au ca tu nu ai minte si nici suflet pentru nimeni altcineva decat pentru iubita ta, pe care nu stii cum sa o impresionezi si careia iti doresti din tot sufletul sa ii faci o surpriza de proportii, asa incat sa nu uite niciodata ziua in care i-ai cerut mana.

Iti tot faci probleme cu privire la momentul cel mai indicat sa lansezi mara intrebarea, dar tu in launtrul fiintei tale stii si recunosti ca asa ceva nu exista. Degeaba tot stai si calculezi, niciodata nu vei avea certitudinea ca atunci este cel mai indicat sa o ceri in casatorie. Poate ea chiar se asteapta, air tu tot amani, asa ca o deziluzionezi pe biata fata cu fiecare ocazie pe care o lasi sa treaca pe langa tine, doar stii bine, tot asa cum ai pierdut si cele mai multe formatii nunta Bucuresti cu care ai fi putut contracta daca nu erai asa delasator din fire.

Deci anul acesta de 1 mai, de Paste, stii ce ai de facut, da ? Nu te duci cu baietii sa ciocnesti oua rosii, ci te duci la udat…de sufletel, pe al iubitei tale si pe al viitoarei soacre, care sigur se va inmuia cand va va vedea pe amandoi asa frumosi, iar pe tine taman gata de insuratoare !