Ganduri de mama de baiat

Anul e aproape pe sfarsite si iar nu ti s-a aratat sa-l vezi insurat, asezat la casa lui. Nimeni nu intelege drama ta materna, toti cunoscutii te consoleaza si-ti spun ca are sa vina sa-ti prezinte aleasa inimii sale atunci cand te astepti tu mai putin, dar problema e ca tu te tot astepti de ceva ani incoace, cam de cand a schimbat el a treia oara prefixul si in continuare ramai asteptand cu ochii in soare. Degeaba tanjesti tu duminica de duminica pe acorduri fine de formatii nunta pe la diverse evenimente ale prietenelor tale, soacre mai norocoase, ca tie se pare ca nu ti se arata sa contractezi cu o formatie nunta Bucuresti pentru fiul tau.

Formatia Bucuresti ar fi exact darul de care ar avea nevoie; ce e drept, tare-ti place tie solista, e asa, pe placul tau, te unge la inima si s-ar potrivi de minune vocea ei hotarata la un eveniment atat de impozant, dar ramai cu tanjitul, speri in secret, caci el, fiul tau, baiatul pe care l-ai crescut cu toata dragostea de care ai fost tu capabila, lumina ochilor tai, nici macar nu mai are bunul simt sa-ti asculte nemultumirea de a-l vedea tot neinsurat. A ajuns sa fie atat de iritabil cand te aude pronuntand de insuratoare, incat ai ajuns sa fiti la cutite pe acest subiect, voi, care mereu ati fost cei maibuni prieteni, ai fost intotdeauna confidenta lui, i-ai satisfacut toate capriciile, cu sau fara stirea tatalui, cu care iar ai intrat in polemici de dragul odorului.

Nu poti spune, ca te-ar bate Dumnezeu, nu ai un golanas pe langa casa, are job stabil, salariu bun, poti sa te mandresti c-ai facut din el om, dar tot degeaba te uiti tu dupa formatii nunta Bucuresti, ca informatiile pe care le tot aduni si le selectionezi s-au dovedit a fi utile doar pentru Gigel, fiul prietenei tale cele mai bune, care, nu o partida la fel de buna precum feciorul tau, dar iata ca tot s-a insurat primul, desi n-ai fi zis nici in ruptul capului. Baiatul tau, asa cum inca il vezi tu, barbatul frumos si respectuos, nu trage a se insura prea curand, nu intelegi de ce are o asa repulsie cand vine vorba de oficializarea unei relatii, de parca i-ai taia tot cheful, tu, care abia astepti sa-ti aduca o fata acasa, sa o iubesti ca si cum ar fi si ea copilul tau, el stiind prea bine cat de inimoasa si prietenoasa esti si ca ti-ai da si sufletul pentru binele lor, ca familie.

Poate totusi inca nu e momentul sa incepi sa cauti cu adevarat o formatie nunta pentru copilul tau. Poate e cazul sa il lasi sa ia singur aceasta decizie si sa nu il mai influentezi. Se prea poate totodata sa se simta presat si de aceea nici macar sa nu ia in considerare o asemenea initiativa. In felul acesta ii poti sabota fericirea, atat a lui, cat si a unei tinere domnite care poate asa ar avea nesansa de a nu fi mai serios curtata din cauza insistentelor tale. Chiar daca te doare, retrage-te si lasa tineretul sa-si decida singur viitorul !