Femei, nu va mai speriati barbatii !

Femeile barfesc, mult, des, ori de cate ori prind ocazie si nu se rusineaza cu asta. S-ar zvoni ca barbatii le-ar calca pe urme, dar nu domnii sunt trasi la raspundere de aceasta data, deci sa revenim la ele, la divele cu tocuri.

Dragele mele, e ok sa va ajutati prietenele sa caute formatii nunta, dar nu e ok ca de fiecare data tot voi sa fiti prietenele care la nadejde se cunosc, caci stim cu totii ca, cel putin in secret, doriti si voi sa vina ziua in care pentru voi sa se caute o formatie nunta perfecta, aia la care se ajunge foarte cu greu si doar prin intermediari sus pusi. Asadar, doamnelor, lasati ifosele de Bucuresti si coborati pe pamant, aici, langa ceilalti muritori, care traiesc bine, mersi, casatoriti, cu acte in regula, uneori si cu ecografii de bebelasi prin geanta, in vreme ce voi tot tanjiti dupa Formatia Bucuresti, a carei carte de vizita o purtati ca pe o icoana facatoare de minuni.

Incetati sa va mai visati Cleopatre ale secolului 21, caci nimeni nu va rapune imperii pentru inimile voastre, care sunt atat de schimbatoare, dupa cum bine puteti observa si singure. Degeaba va impuneti limite atunci cand instinctul va spune sa raspundeti provocarilor, caci la final doar voi veti pierde, iar orgoliul vostru va inregistra inca o victima, de fiecare data aceeasi: voi insiva. Nu v-ati saturat sa zambiti fals atunci cand aflati ca altcineva se marita si voi nu, inca nu, nici de data asta nu ?! ce ar fi sa lasati putin garda jos si sa vedeti cu ce va surprinde viata. Nu se stie, poate chiar veti avea nevoie de o formatie nunta bucuresti cu care sa le scoateti ochii rautacioaselor care au inceput sa va tachineze cu glume inspide.

Femeilor, nebunelor, e plina lumea de voi si fiecare sunteti speciala in felul vostru diferit de a fi, dar aceste vorbe de asta data nu au menirea de a va maguli, caci nu sunt niste complimente, ci niste reale semne de alarma, in conditiile in care tot mai multi barbati, dupa cum vedeti, ori nu se mai obosesc sa va abordeze, ori va parasesc cu prima ocazie, lasandu-va cu ochii si boticu-n soare. Degeaba visati la preturi de formatii nunta bucuresti, caci, cu o asemenea atitudine inabordabila, nu va veti face prea usor si nici prea curand un loc in randul femeilor maritate, asa ca mai bine ati schimba putin gandirea si mai rar garderoba, daca doriti sa aveti cu cine lua micul dejun in pat in apara de piata pisica, cea care s-a saturat sa va mai asculte lamentarile si sughiturile din noptile tarzii.

Stim cu totii, hormonii o iau razna, mai ales la voi, in perioada aia din luna, dar potoliti-va, sau macar incercati sa va impuneti un anumit dozaj la nebunia ce va curge prin vene. Nu mai speriati barbatii suficient de cutezatori care incearca sa va intre in gratii, luati in considerare ca nici ei nu au niste globuri de sticla in care sa citeasca vorbele ticluite de mintea voastra bolnava si veniti in sprijinul barbatului care incearca, cel ce vrea sa va deschida usa in serile tarzii in care veniti rupte de oboseala de la birou. Iubiti-i, nu-i goniti !