Pe cine sarutam in 2016 ?

Pasind cu incredere in anul 2016, dupa ce am sarutat pe cine trebuia, pe cine ne-am dorit sau, multe dintre noi, pe cine s-a nimerit, continuam sirul traditiilor si fugim disperate prin piata dupa busuioc. De ce ? Pentru a ni-l pune sub perna, iar asta nu pentru ca multe dintre noi nu am avea perne confortabile pentru dormit, ci pentru ca se spune ca, daca ai asezat sub perna in ajunul Bobotezei busuioc, il vei visa pe alesul inimii tale. Bineinteles ca ea, inima, ar cam trebui sa stie despre cine e vorba, ori daca nu ea, macar mintea, dar daca totusi astea doua inca sunt amortite dupa sarbatori, poti incerca si cu planta respectiva, iar daca efectul nu va fi cel scontat, macar parul iti va mirosi frumos atunci cand vei realiza ca inca nu ai un temei suficient pentru a-ti planifica o intalnire cu Formatia Bucuresti. Cu toate acestea, tu nu trebuie sa te descurajezi, caci oricum poti cauta formatii nunta bucuresti, caci nu se stie care dintre prietenele tale se vor marita si anul asta inaintea ta, asa ca astfel de informatii s-ar putea intr-un final dovedi a fi de un real si util folos.

Daca ati vazut ca n-ati reusit sub vasc, de Craciun, sa prostiti pe vreunul sa va sarute ca mai apoi sa-l incatusati in ghearele dragostei si sa-l tarati dupa voi in cautare de formatii nunta, nu va dati batute, doamnelor, cu siguranta este o anumita formatie nunta bucuresti care va vine ca o manusa, mai trebuie doar sa cautati mirele si sa va asortati cu el, in rest toate isi gasesc rezolvarea intr-un final.

Credeti ca veti aveti la fel de multe optiuni in a gasi barbatul perfect ca atunci cand cautati formatii nunta? Teoretic, da, intr-adevar, aveti o paleta vasta de optiuni, dar oare sunt cu adebvarat ele toate viabile ? Ce ziceti, doamnelor ? Oare nu vi s-a intamplat niciodata sa scapati printre degete inelul de logodna doarpentru ca ati tot stat si ati triat, ati sortat atat de mult incat sansa v-a fost poate furata chiar de sub ochi de o alta, mai inteligenta si mai oportunista ? Nu, nu sunteti indemnate sa alegeti primul sosit, primul servit, asa cum o formatie nunta nu se gaseste chiar cu primul click pe Google, insa trebuie sa va analizati pretentiile si mai ales seriozitatea din spatele lor trebuie in primul rand dvs. sa o chestionati.

Domnelor, oricare ar fi raspunsul dvs. la intrebarea din titlu, faceti-o ! Simtiti-va bine, invatati sa va iubiti mai intai de toate pe voi insele, iar apoi daruiti-va dragostei, faceti-o fara frica, fara retineri si cu siguranta veti gasi pe cineva suficient de nebun incat sa va accepte cu toate nesigurantele, nevrozele, crizele si dietele voastre. Chiar daca in 2016 Formatia Bucuresti va canta si urechile vi le va incanta, insa nu la nunta dvs., nu disperati, luati-o ca pe un antrenament si cine stie, poate, poate in 2017 dvs. veti fi mireasa …