Domnilor, ce planuri aveti in 2016 ?!

A trecut si 2015, domnilor, si tot neinsurati ati ramas. Cum ramane cu cautarile pentru o formatie nunta, daca dvs. nu aveti inca nici macar o iubita, sa nu mai vorbim de o logodna, sau o cerere in casatorie, fara de care nu poate exista nicio nunta. Ce facem, stam si anul asta, asa, neinsurati ? Le dam in continuare rudelor sa ne batjocoreasca ?

Tuturor ne-a placut burlacie, iar cei care s-au insurat recunosc si ei ca au momente cand ii apuca nostalgia dupa noptile pierdute cu baietii pe terasele din capitale unde formatii nunta Bucuresti le cantau melodii care-i roscoleau la corason. Dar azi, in 2016, trecuti fiind de primele decenii ale vietii, ce mai asteptati? Aveti impresia ca va veti trezi intr-o buna zi in fata ofiterului starii civile? Poate visati si sa aveti vrei Ileana Cosanzeana langa voi, nu-i asa ?!

Prietenul tau cel mai bun te-a rugat sa-l ajuti sa caute o formatie nunta Bucuresti care sa o multumeasca si pe logodnica sa mofturoasa cu ale ei neamuri pretentioase. Asa ati ajuns sa va intalniti amandoi cu impresatul de la  Formatia Bucuresti, ocazie cu care ati facut cunostinta si cu membrii formatiei, care ti-au facut o impresie foarte buna, parand niste oameni chiar de gasca, ce nu doar muncesc, dar stiu si sa imbine utilul cu placutul si sa se distreze alaturi de invitatii lor. Atunci ti-ai pus in gand ca tot pe ei ii vei chema si tu la nunta ta, doar ca…de care nunta vorbeai ?! ce demersuri ai inceput sa faci pentru marele eveniment ? Bineinteles, e foarte bine ca ai pastrat cartea de vizita de la formatia amintita, dar o bucata de carton cu un numar de telefon pe ea nu-ti va aduce o verigheta pe deget, asa ca de ce te tot codesti, de ce nu treci la actiune ?

Iti plac cumetriile la care te distrezi pe cinste, esti sufletul petrecerii, semn ca-ti place viata buna si stii cum sa o traiesti mai frumos. Nu ti-ar face mai mare placere sa ai pe cine dansa la petreceri, o femeie care sa fie mereu aceeasi, nu sa le tot schimbi si sa te afisezi cu cine se nimereste ? pe cat de multe formatii nunta, pe atat de multe partenere ai avut tu, asa incat rudelor le e si teama sa te mai intrebe care e actuala, fiind atat de multe foste. Poate ar fi cazul sa te opresti din goana ta nebuna, sa mai bati putin pasul pe loc, chiar daca asta presupune si clipe de singuratate si mai intelept din partea ta ar fi sa te asezi la casa ta, sa-ti prioritizezi nevoile si valorile dupa care iti doresti sa te ghidezi de acum incolo in viata. Suficient ai copilarit, maturizeaza-te alaturi de o femeie care sa ti se potriveasca, constuiti si cresteti impreuna in viitorul vostru camin, caci asa vei putea vedea si tu ca lucruril iti vor parea mai naturale in viata.