DJ vs. Formatie nunta

Muzica da tonul bunei dispozitii la nunta, iar asta o stie toata lumea, in special cand rememoreaza distractiile cu familia si prietenii organizate in cadre festive, despre care se mai povesteste inca si azi. Cele mai des intalnite si fericite ocazii in care o mare familie se reuneste sunt nuntile, care reusesc sa rupa oamenii din rutina lor incarcata si sa ii aduca impreuna pentru a se bucura copios de o zi in care sa nu se gandeasca la nimic altceva decat la fericirea viitorilor insuratei.

Odata dat curs invitatiei de nunta, nuntasii trebuie tratati si ei cum se cuvine, adica e necesara o formatie nunta care sa se ingrijeasca de ei, sa nu ii lase prea mult sa zaboveasca pe scaune, dar nici sa nu ii plictiseasca mai multe melodii la rand cu acelasi stil de muzica. Ba mai mult, playlis-ul trebuie sa fie unul indraznet, dar suficient de convingator pentru a scoate oamenii pe ritmul de dans, mai ales cand pe masa sunt bucate alese si ademenitoare, care sunt o concurenta reala pentru artisti, pentru marile formatii nunta Bucuresti, direct responsabile de zbenguiala ritmica a invitatilor.

In capitala e foarte greu sa gasesti cea mai buna formatie nunta Bucuresti, dar nu e chiar imposibil. Trebuie doar sa iti amintesti unde te-ai simtit cel mai bine la nunta, iar daca nu ai retinut numele artistilor care te-au delectat cu melodii alese timp de o intreaga seara, cu un simplu telefon se poate rezolva, recomandarea venind chiar de la miri, care cu siguranta vor sti sa iti dea toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua legatura cu formatia Bucuresti, despre care ai si tu si ceilalti invitati prezenti numai de bine de spus.

formatii nunta bucurestiBineinteles, alte persoane te-ar putea sfatui sa tii pasul cu tehnologia, sa mergi pe digital, sa preferi masinaria in detrimentul personalului profesional, care pana la urma e si el om, deci este supus greselii, pe cand masinariile electrice sunt anteprogramate, deci au mai mici sanse de esec. Argumentul avansului tehnologiei sta fata in fata cu experienta de viata a artistilor care au crescut si s-au format in saloanele de nunta. De ce i-ai alege pe acestia din urma si nu ai opta pentru un DJ care toata seara sa mixeze la platane si sa scoata inclusiv muzica populara din discutile lui conectate la priza ? Nuntile traditionale sunt de mult timp apuse si nimeni nu se mai da in vant dupa ele, in special cand concureaza cu vestite formatii nunta, sau chiar DJ-ei de renume.

Totusi, ce te-ar putea face sa alegi o echipa de oameni bine pregatiti, cu ani vechime in spate si care sa mai aiba si un anumit renume in domeniul muzical ?

Nu vorbeam noi chiar la inceput despre amintiri, pe care cu siguranta nu ti le-ai facut in urma invartirii unor discuri, ori a unor mixuri pe care majoritatea invitatilor nu le-au recunoscut nici dupa ce s-au repetat de 3 ori pe parcursul unei ore. Evident, repertoriile cu priza la public vor fi intotdeauna cu mai mult drag memorate de catre persoanele care si-au permis sa faca dedicatii prin intermediul unor artisti precum cei din formatia Bucuresti, mereu atenti la nevoile publicului, centrati pe starea generala de bine a adunarii si a distractiei generale, careia nu ii este permis sa lipseasca de la o nunta, care este un prilej de veselie, bucurie si voiosie.