Formatia Bucuresti

Ziua nuntii cu Formatia Bucuresti

Ziua nuntii incepe de cu o zi inainte, caci in ultima noapte de burlacie prea putini reusesc sa chiar doarma, sa puna geana pe geama la gandul ca de maine viata lor se va schimba radical. Miresele se trezesc cu noaptea in cap sa onoreze programarea facuta la coafor si la cosmeticiana, in vreme ce mirii incep cu migala ultimul ritual al barbieritului, in unele zone ale tarii acesta avand loc cu o sabie, ceea ce-l face pe viitorul sot sa se trezeasca la realitate si sa inteleaga ca viata lui nu va mai fi niciodata aceeasi.

In vreme ce mirii se pregatesc sa-si intampine oaspetii, o formatie nunta care se respecta cu adevarat si care cunoaste regulile nescrise ale profesionalismului, are deja instrumentele pregatite, acordate si lustruite, vocea fiindu-le si ea numai buna sa-i incanta pe nuntasi, dar si sa faca spectacol, smulgand lacrimi de dor din ochii parintilor, spre deliciul carcotasilor.

Totusi, cele mai multe formatii nunta inca nu au reusit sa inteleaga pe deplin rigoarea traditiilor, care par astazi a se disipa. Cu toate acestea, ca maestru de ceremonii, solistul unei astfel de formatie nunta Bucuresti ar trebui sa fie un cunoscator suficient de priceput incat sa stie sa dirijeze evlutia lucrurilor si sa multumeasca pe cat mai multa lume din sala, fara insa a uita de miri, de parinti si de nasi, care trebuie mereu sa fie in centrul atentiei, pana la urma ei fiind protagonistii zilei.

Agitatia care incepe dis de dimineata rapid se raspandeste in casele ambelor familii, fiind cu totii nerabdatori sa se intalneasca, mirele sa ceara mireasa si nunta sa poata incepe, totul in acordurile melodioase ale unei formatii nunta Bucuresti care sa stie ce are de facut, sa cunoasca foarte bine succesiunea momentelor artistice si care sa respecte intocmai programul, nu cumva sa dea peste cap nervii si asa intinsi la maxim de emotii ale mirilor si ale parintilor, care de regula fac tot ceea ce le sta in puteri pentru a da bine in poze, incercand sa-si stapaneasca valurile de emotii care ii incearca in astfel de momente intense.

Avand alaturi maestrii precum cei de la formatia Bucuresti, aveti un gand in minus, caci nu va trebui sa va faceti probleme pentru reusita marelui eveniment, aceasta fiind garantata inca de la prima strangere de mana cu impresarul formatiei. Avand in repertoriu bogat si divers, profesionisti cu renume, membrii formatiei vor da dovada inca o data de mare clasa si va vor induce o stare generala de bine, atat dvs. cat si invitatilor de la nunta, astfel incat sa lasati emotiile sa-si urmeze cursul lor firesc si frumos, la final putand povesti viitorilor nepoti c-ati petrecut de pomina alaturi de niste muzicanti simpatici, joviali si strasnici interpreti. Dedicatiile vor fi pe masura asteptarilor, iar momentele surpriza nu vor intarzia sa apara, mai ales acolo unde nunta va fi cu un anume specific, profesionistii de la formatia Bucuresti stiind cand sa intervina, ce sa cante pentru a sensibiliza publicul, dar mai ales sa sincronizeze momentele artistice cu farmecul fiecarui episod al nuntii.

DSC07915