Cum se pregateste mirele pentru ziua cea mare

Cand vine vorba despre nunta, toata lumea asociaza ziua cea mare cu mireasa, ea fiind figura centrala a somptuosului eveniment. Se poate asadar remarca o vadita discriminare in ceea ce il priveste pe mire, care are si el o insemnatate la fel de mare, fiind unul dintre cei doi actori principali. Pentru ca totusi de regula mirii nu au mari pretentii, nepierzind nopti nedormite in copilarie pentru a-si imagina ziua nuntii lor, acestia le cedeaza din importanta cuvenita mireselor, care se afla in culmea bucuriei si ar trebui sa inceapa sa aprecieze un prim efort al mirilor pentru sanatatea mentala a viitoarei lui familii ce va rezulta din comemorarea marelui eveniment.

Rareori o mireasa sta sa se gandeasca macar cat de multe formatii nunta sunt pe piata si ce selectie riguroasa trebuie sa faca un mire (caci ei sunt cel mai adesea responsabili pentru gasirea unei echipe de profesionisti care sa fie capabili sa distreze lumea, sa o faca cu fast si totodata sa nu plictiseasca publicul) atunci cand se straduieste sa gaseasca cea mai buna formatie nunta Bucuresti, in conditiile in care capitala are numeroase resurse de interpreti la acest capitol.

formatii nunta bucurestiMai mult, de cele mai multe ori miresele se plang ca nu le ajunge timpul pentru a-si organiza nunta cap-coada, insa ele nici macar nu iau in calcul cat de greu se gaseste o formatie nunta care sa poata sa-ti satisfaca toata capriciile, asta pe langa costurile pe care le presupune cel putin o auditie live, fie ea chiar si doar de proba, pentru a te putea convinge ca unele formatii nunta Bucuresti iti merita interesul, ca potential cocontractant in vederea arvunirii lor la nunta mult visata de tine.

Pentru a-si multumi viitoarea doamna, mirele isi suna prietenii, fac un consiliu si incep sa caute acul in carul cu fan, pana reusesc sa dea de veste ca exista formatia Bucuresti, care te scoate din impas atunci cand credeai ca nu mai poti gasi muzica de calitate pentru nunta ta din capitala. Dupa o intalnire cu impresarul artistilor deja amintiti, parca viata incepe sa-si intre pe fagasul normal, inima mirelui panicat sa nu mai galopeze si sa intrezareasca acea zi in care se va grai marele „da” mai aproape si mai insorita decat nourii din mintea ingrijorata a viitorului sot.

Cu siguranta primul contact cu piesele live ale profesionistilor din formatia Bucuresti il va convinge pe mire sa isi faca putin curaj si sa o invite pe viitoarea doamna sa aiba si ea parte de o audite placuta, procesul decizional fiind atunci realmente facilitat, caci charisma si priceperea celor din formatia de mai sus vor gasi o cale de a-i intra in gratii mofturoasei mirese, iar pana la urma sa fie si ea multumita si in mintea ei sa se poata contura o potentiala si realizabila reusita muzicala, tot demersul spre voiosia si starea generala de bine care ar urma sa domneasca in sala de nunta. Si, uite asa, mireasa linistita, mirele se va putea intoarce la viata lui de burlac aflat pe ultima suta de metri, putandu-se rasfata cu o binemeritata bere cu baietii, in vreme ce doamna sa se va lauda prietenelor de la salonul de infrumusetare ca are cel mai grijuliu si implicat sot din lume.