1 martie calator iti aduce un … sotior

„ – Vine, vine primavara, dar cand vine si randul meu la maritis ?” – iata gandul care le framanta pe tinerele domnite care odata cu trecerea fiecarui anotimp isi pun aceasta intrebare retorica, nedumerite de ce marele eveniment nu a avut loc, sau de ce nu poate la modul oficial macar sa se intereseze de formatii nunta, daca nu chiar sa arvuneasca o formatie nunta Bucuresti, pana nu celelalte mirese, mai noroacoase ce e drept, i-o iau inainte si ii rapesc aceasta placere ascunsa.

Daca n-ai fost suficient de cuminte pentru Mos Craciun, daca de revelion trecerea dintre ani nu a fost marcata in felul dorit de tine, daca nici macar de Valentine’s day dorinta ta n-a fost suficient de arzatoare, poate in luna martie vei primi martisorul mult sperat si te vei alege cu un sotior pe care sa il etalezi in fata prietenelor care tot carcotesc pe seama ta si iti arata rautacios filmari live cu formatii nunta Bucuresti, de parca ai fi cea mai in masura sa te arati preocupata de asemenea evenimente.

Nu dispera, nu lasa la iveala grijile sa iti intoxice relatia, nu poti face nimic sa il grabesti pe iubitul tau, chiar daca uneori dragostea ta mai da in clocot. Nu ii forta mana, caci nu stii cum va reactiona si poate e mai bine sa pastrezi amintirea unui barbat rabdator si sarmant in mintea ta. Toate la timpul lor, spunea o vorba, iar alta ne indica sa-i dam timpului timp, asa ca nu te panica, Formatia Bucuresti va veni la nunta ta, daca intr-adevar asa iti e scris sa se intample, chiar daca marele evenimnt nu se va intampla nici in viitorul imediat apropiat.

Da, stim si am observat cu totii cat ai fost tu de rabdatoare, de draguta, de iubitoare, dar nu face din asta o pasiune obsesiva, caci nu iti doresti sa te agati cu orice putere de relatia ta, chiar daca o conisderi centurl universului tau interior. Invata ca fiecare om reactioneaza diferit, ca timpul de procesare a informatiilor, respectiv de luare a deciziilor nu este unul (auto)impus, deci e normal ca, desi va iubiti, sa nu simtiti lucrurile la aceeasi intensitate si sa nu actionati intotdeauna la fel. Asadar, nu ii prezenta ostentativ iubitului tau o formatie nunta, doar pentru a-i da de inteles intr-un mod grosolan ca ar cam fi cazul sa se hotarasca si, deci, sa treaca la actiune, ca tie ti-ar sta foarte bine cu o verigheta in loc de martisor. Respecta-te in primul rand pe tine, apoi relatia pe care impreuna ati constuit-o si ati sustinut-o si nu cersi, nu incerca sa te vinzi ca la tarabe, ai rabdare, caci, asa cum iti spunea bunica atunci cand erai mica, va veni si timpul tau, caci ce e-al tau e pus deoparte.

Daca nici primavara aceasta norocul nu iti surade stralucitor de pe inelar, nu e o problema, urmeaza si vara, cu ale ei vacante exotice, care poate vine cu o noua sansa pentru tine si, in plus, cine stie ce surprize vei mai avea pana atunci, deci rabdare, rabdare, rabdare … si capul sus, zambeste, primavara a venit, iar tu nu iti permiti sa iti incrunti fruntea cu astfel de probleme imaginare !