De ce se transforma femeile in bridezillas inaintea nuntii

In general femeile tind sa exagereze. E in natura lor sa reactioneze astfel si societatea in care traim a ajuns sa accepte in unanimitate un asemenea comportament. Cu totii ne asteptam la reactii ciudate din parte purtatoarelor de tocuri si nu ne mai socheaza cand, in mod total neadecvat, au loc extrapolari de situatii care i-ar face invidiosi pana si cei mai talentati scenaristi.

Daca la acest cocktail de emotii care strabat zilnic o femeie se mai adauga si un strop de nebunie caracteristica perioadei dinaintea nuntii, atunci suntem spectatorii unui fiasco total. Fiecare viitoare mireasa, la un moment dat, este protagonista tipica din emisiunea Bridezillas, clasica emisiune in care miresele o iau razna chiar inainte de marele eveniment, uneir ajungand sa-si sperie consortul si sa-l puna pe acesta pe fuga. Degeaba incercati sa armonizati acest tablou si sa va acoperiti istericalele in ritmuri melodioase ale unei formatii nunta, caci deviantele dvs. nu vor trece neobservate, deci e mai bine sa incercati sa va stapaniti, sa va controlati impulsurile si fluctuatiile personalitatii dvs. vulcanice de mirese veritabile.

S-ar putea sa gasiti o formatie nunta care, printr-un siretlic artistic, sa reuseasca sa obtina chiar o marturie amuzanta a mirelui despre logodnica sa, insa nu intotdeauna gluma e pura, putand ascunde un mare adevar, totusi nefiind cazul sa va panicati, caci daca ati ajuns pana in ziua evenimentului propriu-zis, inseamna ca nu v-ati ingrozit barbatul si ca el a gasit suficiente motive pentru care sa va aleaga tot pe dvs. si sa-si definitiveze alegerea in fata legii si a lui Dumnezeu.

Tocmai pentru a putea conta pe o buna armonie a evenimentelor artistice din ziua nuntii, trebuie sa fiti constiente ca e necesara o trecere atenta in revista a diverselor formatii nunta Bucuresti, dintre care sa o alegeti pe cea mai potrivita modului dvs. personal de a petrece. Ca si cuplu, in timp, ati ajuns sa aveti diverse preferinte, a caror amprenta cu siguranta se va regasi in sala de evenimente, deci de aceea aveti nevoie de o formatie nunta Bucuresti care sa reuseasca sa surprinda aceste note subtile si sa le extrapoleze prin muzica lor.

Asadar, luati aminte, miresicilor: emotiile trebuie lasate sa clocoteasca pana intr-acolo incat sa se inabuse singure, nu le lasati sa iasa de fiecare data la suprafata, caci nu e dorit sa formati o impresie gresita, mai ales ca veti obtine un nou statut, acela de femeie maritate, care aduce cu sine noi responsabilitati, deci noi deprinderi. Daca pana acum erati obisnuita sa faceti doar ce si cum doreati, de acum inainte trebuie sa ganditi pentru doi, pentru noua dvs. familie, deci sa va consultati cu partenerul in luarea deciziilor. Astfel, daca el prefera formatia Bucuresti pentru a concerta la nunta dvs., indicat ar fi sa ascultati si dvs. ce are de spus, sa analizati repertoriul artistilor si, de ce nu, sa va lasati surprinsa de acestia, caci, in fond, riscati doar o reusita spectaculoasa la nunta, ocazie cu care ati impaca pe toata lumea: sotul, familia, prietenii si nu in ultimul rand pe dvs., cea care doreste ca totul sa iasa perfect si sa vorbeasca in timp despre nunta ei.