Socrii mici si socrii mari – lasati tinerii sa decida cum vor ei sa isi organizeze nunta!

Parintii sunt foarte protectivi cu ai lor copii. Din dorinta de a-i feri pe acestia pe cat posibil de greutatile vietii, adesea ajung sa-i cocoloseasca. Nu este nimic rau in a te ingriji de binele copilului tau, insa, asa cum orice act trebuie sa se regaseasca o doza relativa de cumpatare, la fel e necesara si in cresterea copiilor, educarea lor si formarea acestora pentru viata care ii asteapta. Astfel, daca sunteti pe punctul de a deveni socri, deci de a „preda” fiul sau fiica, nu va impacientati, nu-i veti pierde, ci, din contra, veti avea doi copii dupa marele eveniment, bucuria celor doua familii ce se vor incuscri.

Dragi parinti, nu stiu cum ati reactionat la auzul vestii ca fiica dvs. se va casatori; poate va asteptati, poate nu, insa cert e ca nu mai aveti o fetita razgaiata pentru care zilnic trebuie sa va ganditi la noi moduri de a o distra si de a-i capta atentia. Nu, acum lucrurile s-au schimbat, de la domnisoara stilata care mereu va solicita cartea de credit pentru noi rochii, acum veti fi solicitati pentru aflarea unui pret formatie nunta, sau pentru alegerea unei sali de evenimente care sa fie in concordanta cu tematica aleasa pentru nunta.

Gasirea unor formatii nunta poate consitui o adevarata provocare, intrucat trebuie sa tineti cont de gusturile tuturor generatiilor prezente la eveniment. Asadar, chiar daca va place muzica populara, incercati sa nu acaparati seara cu dedicatii stric din acest repertoriu. Nu uitati ca si tinerii necesita atentie din partea artistilor de la o formatie nunta Bucuresti, motiv pentru care dedicatiile trebuie sa fie variate, pentru a satisface toate gusturile, deci ca ringul de dans sa nu fie ocupat tot de aceiasi petrecareti, care uita sa mai faca loc la distractie si altor comeseni.

Trebuie sa fiti alaturi de cuplul de insuratei si sa ii ghidati in alegerea unei formatii nunta Bucuresti care sa fie competenta sa conduca intreaga seara artistica. Pentru asta va fi nevoie sa apelati la cunostintele dvs. ritmice, sau, in caz contrar, la acele persoane in care aveti incredere ca sunt demne sa recomande o formatie nunta Bucuresti care sa fie alegerea cea mai potrivita pentru copilul dvs. in cea mai importanta zi din viata lui.

Chiar daca ii doriti binele si vreti ca totul sa iasa perfect la nunta copiilor dvs., nu trebuie sa exagerati. Sunteti buni sfatuitori, nimeni nu de indoieste de asta, insa dese au fost cazurile in care, din prea multa grija, s-a ajuns la exagerari care au dus la tensiuni si intre viitorii miri, dar si intre familiile acestora, ori nu se doreste inca de la inceput sa existe animozitati intre parintii viitorilor miri, caci nu un astfel de exemplu este de urmat de catre tineri.

In concluzie, punctam rolul important pe care il joaca parintii mirilor in cea mai importanta zi din viata acestora din urma. Indreptatiti sa se ingrijoreze si sa dea dovada uneori de exces de zel, parintii nu sunt de condamnati daca doresc sa aduca formatia Bucuresti care sa cante la nunta tinerilor pe motiv ca ei, varstnicii, au amintiri frumoase de la cumetriile la care au mai fost incantati de artistii mentionati. E de la sine inteles ca, din dorinta de a obtine un rezultat imbucurator, atat pentru familiile implicate, cat si pentru ceilalti nuntati, parintii se vor da peste cap sa faca tot ceea ce depinde de ei pentru reusita generala a unei bune organizari a nunii.