Varsta de insuratoare la barbatii tineri

In zilele noastre, prea putini tineri se mai grabesc sa se insoare. Mai ales cei aflati inca in plina copilarie, fug de insuratoare si gasesc diverse pretexte, chiar daca au relatii serioase de ani de zile. Ba mai mult, incearca sa isi convinga si partenerele ca inca nu e momentul, ca mai pot astepta, ca, pana la urma, casatoria e doar un moft traditional, ca nu se mai practica si multe alte asemenea scuze. In sinea lor, stiu cu totii prea bine ca nu-si doresc sa isi asume responsabilitatea, motiv pentru care inventeaza noi si noi motive contra casatoriei.

Pe de alta parte, sunt si unii barbati care, ajunsi la o anumita varsta, de regula intre 28-30 de ani, constata ca s-au trezit peste noapte maturi, deci e cazul sa se linisteasca si sa se aseze la casa lor, sa nu mai copilareasca, asa cum ar spune si batranii. Si uite asa, dupa ce-si fac curaj sa ceara mana domnisoarei, au de-a face cu gasirea unei formatii nunta, sau umbla de colo colo dupa un meniu bun, bogat si nu prea piperat la pret. Aceasta trecere aparent rapida, de la clasicul burlac, la statutul de barbat serios, matur, cu responsablitati asumate, denota faptul ca tanarul e gata sa dea piept cu viata, deci sa poata fi suficient de pregatit pentru a negocia conditiile contractuale, spre exemplu, cu un impresar formatie nunta, care se stie ca e necrutator cand vine de prestatia live a artistilor pe care ii reprezinta, deci tine la pret si de fiecare data incearca sa pluseze acolo unde ochiul sau format intrevede o oportunitate in acest sens.

Asadar, tinere viitor mire, daca gasirea unei formatii nunta Bucuresti ti se pare o reala provocare, stai sa vezi cum va reactiona mireasa ta atunci cand dorintele sale nu se vor materializa, mai ales in ceea ce priveste nunta, eventiment care, dupa cum se spune, e cea mai importanta zi din viata unei fete. Pregateste-te sa ai parte de accese de furie sfarsite in hohote de plans, insa nu uita totusi ca protagonista acestor scenete e aleasa inimii tale si ca, din diverse motive, mai mult sau mai putin pertinente, in mintea ei isi va gasi de fiecare data o justificare plauzibila pentru comportamentul ei.

In conditii de stres, femeile pot reactiona ciudat. Poate nu te-ai fi asteptat de la logodnica ta sa se comporte ca o bridezilla atunci cand v-ati dus sa selectati formatia Bucuresti care sa cante la nunta voastra, insa trebuie sa nu te lasi impresionat atunci cand s-ar puea comporta ca o fetita razgaiata. E momentul sa te impui si sa ii amintesti ca organizati o nunta, nu un circ. Nu fi badaran, dar traseaza anumite limita, mai ales daca nu vrei sa te faci de ras in fata versatilor artisti dintr-o formatie nunta Bucuresti.

Acum, ca esti pe cale sa pastesti intr-o noua etapa a vietii tale, nu te lasa doborat de obstacolele ce se interpun in mod inevitabil in calea organizarii pana la capat a unei nunti. Realitatea nu e nici pe departe atat de sumbre precum te atentioneaza prietenii tai si nu uita faptul ca faci asta din iubire, din dorinta de a-ti uni destinul cu cea pe care ai ales-o sa-ti fie sotie, mama copiilor tai. Incearca sa traiesti clipa si sa te distrezi de cate ori vei avea ocazia, caci acum ai parte de momente unice, cu care nu te vei mai intalni niciodata.