Ce inseamna sa fi socru?

Nu este deloc usor sa fi socru, indiferent daca ai fata sau baiat te vei lovi la un moment dat de aceasta atributie. In acele zile vei simti ca al tau copil se indeparteaza de tine, ca urmeaza sa te paraseasca, dar nu este asa. La fel cum si noi ne-am luat intr-o buna zi zborul de la parintii nostri si ei vor pleca.

Mai apoi iti vei putea strange in brate nepotii, daca nu ai facut-o deja. Pentru ca ziua nuntii este cam ultima zi in care copilul tau mai este liber trebuie sa ii organizezi cea mai frumoasa nunta si in principal sa angajezi cea mai buna formatie nunta.

Cei tineri nu au atata experienta ca noi in nunti, tocmai de aceea sfatul unei persoane mai in varsta este esential pentru alegerea de formatii nunta. De exemplu poate noi am intalnit la petrecerile de nunta o formatie nunta Bucuresti perfecta, atunci de ce sa ii lasam pe ei sa piarda timpul cu alte formatii nunta Bucuresti?

Corect este insa sa le spunem ca noua ne place formatia Bucuresti (www.formatiabucuresti.ro), dar sa ii lasam pe ei sa aleaga intr-un final la ce formatie vor apela. Sa nu uitam ca trebuie sa grupeze formatii nunta Bucuresti pretpentru a le mai ramane si bani de luna de miere. Ei sunt inca tineri si cred ca o formatie nunta Bucuresti pret este o nimica toata. Totusi daca noi le vom fi alaturi vor avea parte de cea mai frumoasa petrecere de nunta din viata lor.

Este cel mai bun moment sa ne aducem aminte cat de fericiti eram la nunta noastra si cat de mult ne doream ca acea zi sa tina o vesnice. Pentru ca acest lucru nu este insa posibil avem acum sansa de a organiza nunta copiilor nostri si a ne distra alaturi de ei.