De ce nu m-a cerut inca de nevasta, sunt eu nebuna ?!

band nunta bucuresti, formatie nunta

Debutul lui 2017 ti-a dat de gandit inca de cand Formatia Bucuresti a anuntat ca incepeti impreuna numaratoarea inversa pana la intrarea in Noul An. Atunci ai realizat ca a mai trecut un an, ca in continuare ai tot taraganat si ca pe inelarul tau se gaseste tot inelul primit in dar la 18 ani de la parinti. Intr-un fel, nu e asa tragica povestea ta, insa pilotul care tot vine si pleaca in curse nu prea pare sa aiba ganduri serioase, desi sunt deja cativa ani in care va intalniti si va iubiti patimas intre deplasarile lui.

Ce e de facut, ca doar nu e ca si cum de una singura, de nebuna, te-ai putea apuca sa cauti formatii nunta si sa faci preselectii pana cand o gasesti pe cea mai potrivita formatie nunta Bucuresti. Nu poti sa treci la astfel de demersuri pana cand relatia voastra nu trece la treapta urmatoare si fireasca. Familiile s-au cunoscut, s-auplacut, v-au placut impreuna, voi in continuare dati semne cum ca v-ati dori ceva serios, sau poate doar tu esti singura nebuna care vede lucrurile altfel. Intr-una din aceste zile, tot urmarind si facand auditi ide formatii nunta Bucuresti, o s-o iei razna si vei avea o cadere nervoasa, lucru de care l-ai pus si pe el la curent, dar nu a parut prea impresionat de aceasta veste. Poate ca asta este si problema, faptul ca el se poarta foarte protectiv cu tine, ca te pupa pe crestet cand ai astfel de idei nebunesti si mizeaza pe bunul tau simt si pe educatia primita, convingandu-se singur si totodata si pe tine ca niciodata n-ai indrazni sa faci ceva care sa atenteze la imagina si carierele amandurora. Dar daca…dar daca ?

Incerci sa iti potolesti mintea, sa nu o iei razna chiar de tot, dupa vei parea patetica, precum casnicele din comediile americane, care se plictisesc pur si simplu avand mult prea mult timp liber. Ptobabil de aceea te-ai implicati in activitatile de voluntariat, in actiunile de caritate., el nu prea intelege placerea pe care o poti avea in urma unor asemenea chestii, dar la fel de protector ca de obicei, te sustine si de cate ori poate, te insoteste la dineuri, chiar daca aia inseamna sa furati de comun acord cateva ore din ritualul iubirii voaste, care si ea parca nu mai e la fel de aprinsa precum era la inceput. Atat de multe ganduri te incearca, simti nesiguranta cum te pandeste ori de cate ori incerci sa gasesti o formatie nunta pentru una dintre prietenele tale, stiind ca, in secret, ti-o doresti cu ardoare pentru tine. Cu toate astea, esti foarte constienta de natura meseriei sale, precum si de linistea sa psihica de care are atat de multa nevoie, de concentrarea sa depinzand la propiu vietile oamenilor cat timp se afla in aer. Si uite asa in fiecare seara in care teama te curpinde in locul bratelor sale viguroase, incerci sa te stapanesti, sa te calmezi, sa iti reamintesti singura de ce te prefera pe tine dintre toate stewardezele dragute care misuna zilnic pe langa el si care ar fi mai mult decat fericite sa iti ia locul.