Ne despartim sau ne casatorim ?

formatie nunta, band nunta bucuresti

Dupa 7 ani de relatie, v-ati decis ca e momentul potrivit sa faceti o pauza, inclusive de la cautat formatii nunta pe youtube. Ati stat si v-ati analizat viata din ultimul an si ati constatat ca e de departe ceea ce v-ati dorit. Speriati intr-o anumita masura, v-ati imaginat ca aceasta nefericire tacita se va perinda de-a lungul anilor si ca, daca acum Formatia Bucuresti va canta la nunta, oare la divort ce formatie nunta Bucuresti sa mai aduceti ? Faceti in continuare haz de necaz, dar stiti prea bine ca lucrurile nu sunt tocmai roz si ca nu se vor rezolva de la sine.

Familiile va sunt disperate, nu concep sa va despartiti, nu acum, nu dupa atatia ani. Cifra magica 7 se pare ca voua nu v-a purtat noroc, sau poate nu ati stiut voi cum sa intoarceti norocul asta in folosul vostru. Degeaba ati fost pe la petreceri cu formatii nunta Bucuresti cunoscute, ca niciuna nu a reusit sa ajunga la sufletele voastre, asa incat, prin versurile sale, sa va faca sa intelegeti pretiozitatea clipelor petrecute impreuna.

V-ati comportat ca doi adulti pana la final, desi, printre altele, v-ati reprosat unul atuia ca v-ati maturizat pe parcursul anilor, dar ati facut-o separat, iar acum, ca v-ati trezit singuri in strainatate, deci nu aveati alte preocupari care sa va rapeasca atentia, ati descoperit ca raiul vostru nu e tocmaiasa roz precum se vede din fotografii si ca singurii tristi sunteti chiar voi atunci cand el vizionati si constatati ca pret de atatia ani v-ati amagit.

Daca pana mai ieri va consulati care formatie nunta Bucuresti ar fi cea mai potrivita pentru a va incanta invitatii, acum va ganditi cum sa anulati invitatiile, sa luati o pauza, sa cantariti daca intr-adevar are rost sa mai continuati sau sa stopati totul acum, imediat si iremediabil, pentru a nu va mai trezi in exact acelasi punct si pentru vreun an, doi.

E totusi pacat sa dati uitatii atatea momente pe care le-ati scris in istoria familiei impreuna. Plangi tu, plange si ea, plangeti cu totii, dar si inimile va sunt sfasiate la gandul ca de maine va trebui sa redeveniti straini unul fata de celalalt, sa va obisnuiti cu gandul ca a fost, dar nu mai este. E ironic cum soarta ne aduce in cale oameni fara de care, la final, noi insine nu mai putem fi oameni completi. E o decizie grea, care atarna impovarator pe umerii vostri obositi. Problema acum e ca amandoi ati clacat, nu mai e unul care sa tina tare umarul, ca celalalt sa-si odihneasca putin capul obosit si plin de ganduri. Veti gasi oare puterea in voi de a reconsturi totul de la inceput, sau macar sa mai salvati ceea ce poate fi refolosit la onoua temelie ? oare intr-adevar va doriti asta, sau o faceti in continuare din comoditate, la gandul unei zone de comfort pe care o stiti deja atat de bine. Multe intrrbari fara raspunsuri, sau cel putin nu unele pe care inima sa vrea sa le accepte la modul constient si rational..