2017 – anul nuntii sau mai asteptam ?!

formatie nunta

Au trecut anii peste tine, peste voi, dar ati rezistat impreuna si de fiecare data cand va este dat sa fiti in preajma unei formatii nunta, nu va ganditi de doi ori inainte de a incinge un dans incat sa smulgeti aplauzele celor din jur. Va face placer sa petreceti la cumetrii, insa parca nu a venit momentul sa va cante doar voua o formatie nunta, asa ca inca sunteti la stadiul in care strangeti impresii despre diversele formatii nunta Bucuresti cu care va intersectati. Va tot spuneti unul altuia ca 2017 este momentul prielnic unei uniuni consolidate, a unificarii destinelor, sau alti astfel de termini pomposi cu care toti cei casatoriti  din preajma voastra incearca sa va ademeneasca. Motivele ar fi nenumarate pentru care sa va puneti pirostriile, dar parca ceva inca nu v-a convins, sau poate intr-adevar apropiatii vostri au dreptate si va relaxati tihnit in aceasta zona de confort, in care voi practice nu aveti nicio treaba cu o anumita formatie nunta Bucuresti.

Formatia Bucuresti a fost una dintre preferatele voastre dintre multele formatii nunta cu care ati intrat in contact de-a lungul timpului, asta in conditiile in care ati cam ramas singurul cuplu de burlaci in grupul vostru de prieteni, luand in calcul si faptul ca sunteti amandoi deja trecuti de 30+. In pofida cifrelor, nu va panicati, stiti ca nu aveti de ce, sufletele va sunt inca tinere, asa ca nimic pe lumea asta nu va grabeste si, in fond, unde sa va grabiti, caci deja aveti o viata impreuna, va lipseste doar hartia, bat-o vina, caci din cauza ei exista atat de mult stress in ambile familii, temetoare ca veti ramane burlaci pe veci.

A trecut si revelionul si cu toate ca v-ati sarutat sub vasc, tot nu i-ai facut marea propunere. A fost acolo un moment de intimitate intre voi, in care esti sigur ca ea ti-a citit gandurile, asa cum de altfel o face atat de bine de fiecare data, tu ai inteles ca ea stie si printr-un singur suras tacit, ati decis de comun acord sa-i mai lasati sa astepte, sa fiarba si sa fie in continuare la fel de dezamagiti ca inca nu i-ai cerut mana. Ce e cel mai important, sufletul ei, stii prea bine ca il ai, ca iti apartine intru totul si ca te vei putea baza pe el in orice incercare la care va supune viata asta, caci va veti avea unul pe altul si impreuna veti trece cu bine peste toate. Razand, ati mai scris un astfel de moment in cartea amintirilor voastre si cu siguranta, chiar daca inca nici unul dintre voi nu a pomenit despre asta, in timp va veti aminti si veti chicoti de cum ati boicotat voi doi inca o data planurile clanului familial, spre marea lor disperare.

Asadar, bucurati-va in continuare de inceputul anului, unul de altul, unul cu altul, caci si in 2017 va asteapta momente frumoase pe care sa le faceti impreuna istorie. Nu va cramponati de ideile preconcepute ale rudelor si familiei si nu permiteti acestor oameni pe de o parte bine intentionati sa va impuna cum si ce anume sa traiti.