Parintii mirilor – cei mai indicati sfatuitori

Ziua nuntii este cea mai importanta pentru miri, insa adesea ei nu sunt inca suficient de constienti de insemnatatea acesteia, asa ca emotiile ii coplesesc indeosebi pe parinti, cei care, desi castiga un nou membru al familiei, simt ca pierd odata cu aceasta ocazie o buna parte din sufletul lor grijuliu, parintesc. Fie ca e vorba de parintii miresei, sau de cei ai mirelui, sentimentul e deopotriva cel care le incearca pe cele doua perechi de cuscrii.

Responsabilitatea de parinte nu inceteaza odata cu nunta odraslei, motiv pentru care marele eveniment ii aduce iar in prim plan pe parinti, care se iscusesc care mai de care in a da sfaturi pentru gasirea unei formatii nunta Bucuresti, care sa se potriveasca cu specificul nuntii, dar care sa se si stie plia pe cerintele publicului, ce adesea poate fi extrem de pretentios.

Asadar, munca socrilor este una titanica, in conditiile in care se gasesc numeroase formatii nunta in capitala, care sa aiba nu doar un repertoriu bogat, diversificat, ci care sa vina totodata cu referinte vrednice de a fi macar trecute pe lista potentialilor candidati anume alesi pentru intretinerea nuntasilor.

De cele mai multe ori, mirii sunt tineri si nu se prea pot lauda ca au reusit sa acumuleze o bogata „cultura a nuntilor”, in sensul ca nu au participat inca la numeroase astfel de evenimente, asa incat sa poata spune de ce o formatie nunta este mai buna decat alta. Din aceste considerente, experienta isi spune cuvantul si parintii sunt cei mai buni sfatuitori pentru alegerea unei formatie nunta Bucuresti, fara a se exclude insa o marja de eroare, caci mai nou publicurile s-au schimbat si, odata cu ele, gusturile s-au diversificat, deci trebuie gasita o formatie precum formatia Bucuresti, care sa fie apta a face fata tuturor provocarilor intinse de catre nuntasii dornici de voie buna, dispozitie, dar si de atmosfera multiculturala, de la muzica populara cu specificul unei anumite zone, pana la valsuri celebre, clasice.

Exista bineinteles sansa ca familiile sa vina din zone diferite ale tarii si nunta sa aiba loc in capitala, unde este deja stabilit cuplul de insuratei. Anumite dificultati se vor regasi inca din start la capitolul cultura muzicala a celor doua neamuri care sunt puse in aceeasi sala de nunta, trebuind a imbina gusturile muzicala uneori total diferite ale mesenilor. Astfel este imperios necesar a gasi o cale de mijloc, iar formatia Bucuresti pana in prezent a dat dovada ca stie sa anticipeze, dar mai ales cum sa aduca oameni diferiti in aceeasi stare generala de bine, care sa troneze deasupra tuturor diferentelor muzicale si culturale.

Cu toate acestea, mirii nu trebuie sa se lase in totalitate dominati de catre parinti, chiar daca intentiile acestora din urma sunt cu siguranta cele mai bune si mai pure. Sa nu uitam totusi ca ziua cea mare ii are pe ei ca actori principale si ca, in mare parte, tot ei, mirii, a trebui sa fie decidentii, evident, tinand totodata cont si de preferintele celora pe care i-au invitat sa le fie martori la festivul eveniment. Daca totusi cele doua „tabere” nu gasesc o metoda conciliatorie, atunci este chiar recomandata medierea situatiei de catre o echipa de profesionisti precum cei din formatia Bucuresti, care prin experienta acumulata de-a lungul reprezentatiilor lor sa stie ce, cum, cui si cand anume sa spuna, dar mai ales sa execute intr-ale muzicii.

Formatii nunta