Ce facem duminica dimineata la cafea ?

Odata cu trecerea sarbatorilor pascale, ne intoarcem la ale noastre, cele de toate zilele, cu care ne-am obisnuit si incercam sa reluam mersul firesc al lucrurilor care ne alcatuiesc itinerariul zilnic. Prea putini sunt aceia care urmareasc o anumita formatie nunta, taman dupa Paste, dar nu e exclus, caci unora Iepurasul de Paste le-a adus cadouri nebanuite, cum ar fi un inel de logodna, deci investigatiilor acestora din urma cu privire la formatii nunta sunt cat se poate de pertinente, ele nu mai mira pe nimeni.

Satui de excesele facute cu ocazia sarbatorilor, incercam sa ne redresam, sa urmam un fagas cat se poate de normal in concordanta cu viziunea noastra de pregatire pentru vara care ne bate la usa si ne scoate din case prin parcuri si pe la terase. Odata ajunsi aici, aflam ultimele noutati, care cu care s-a mai cuplat de Paste, iar la pachet cu asemenea picanterii automat vin si detaliile referitoare la preturi formatii nunta Bucuresti, caci de fiecare data se va gasi un prieten foarte bine informat care ne va tine la curent, chiar daca stie ca nu este neaparat cazul, dar, cine stie, poate poate. Pe acest principiu aflam si de Formatia Bucuresti si de repertoriul acesteia. Tot la o bere cu baietii pe terasa aflam si faptul ca este uneori chiar imposibil sa gasesti o formatie nunta Bucuresti in plin sezon al nuntilor, asa ca incepi sa-ti faci calculele, adesea chiar direct pe o hartie si constati cu stupoate ca nu e suficient sa o iubesti si sa o ceri in casatorie, caci o nunta nu se face de la sine si cu atat mai mult nu se materializeaza peste noapte, la figurat vorbind.

Din vorba in vorba se ajunge si la cel mai tare chef la care ati participat alaturi de echipa burlacilor. Va amintiti si acum ce strasnice au fost domnisoarele cu care ati dansat, iar, mai apoi, ati si plecat acasa unii dintre voi, mai norocosi. Dar nimeni nu isi mai aminteste expresia fetei lor de a doua zi, cand fiecare era deja plecat spre cafeneaua baietilor, unde se stabilesc pronosticurile si se analizeaza experientele de cu o noapte in urma. Cei mai maturi dintre voi nu se vor rusine sa spuna ca le lipseste femeia dimineata, din bucatarie, din tricoul barbatului, atarnandu-i labartat in timp ce face cafeaua. Abia atunci veti constientiza ca ati vrea o relatie serioasa, dar parca nu sunteti inca suficient de matur emotional pentru asa ceva. Domnilor, sau sa va zic domnisorilor, dar cand va veti hotara sa va sincronizati mintea, trupul si sufletul ? Cat sa mai lasati doamnele sa blameze si sa ironizeze seriozitatea barbatilor ? De ce nu lasati aventurile pentru pustani si nu va hotarati odata pentru totdeauna sa actionati in concordanta cu numerele din buletin ? Chiar asa greu e sa va dedicati unei singure femei, care sa va fie si sa ii fiti suficient ?

Lasand la o parte intrebarile existentiale, adesea concomitent retorice, poate ar trebui sa va analziati viata duminica dimineata, la cafea, cu baietii, prietenii care va stiu practic de o viata. Lasati orgoliile masculine si dati cartile pe fata. Odata ajunsi in punctul asta, veti sti automat care va fi urmatoarea dvs. mutare, iar daca ea presupune si o mutare fizica si psihologica impreuna cu o persoana de sex opus, cu atat mai bine in primul rand tot pentru dvs.