Ce sa Nu facem atunci cand ne organizam nunta?

Am fost de curand invitata la petrecere de nunta a unor cunostiinte de familie.

Avand in vedere ca urma sa ma vad cu prieteni foarte vechi din copilarie abia asteptam petrecerea unde vruiam sa ma mai destind putin si sa ma distrez bineinteles.

Am ramas insa profund dezamagita cand am ajuns la petrecere si am observat ca mirii nu aveau o formatie nunta angajata ci un Dj.

Desi sunt pro formatii live, speram insa ca distractia va fi prezenta totusi din simplul motiv ca eram cu prieteni vechi.

Ma gandeam ca nu este atat de important faptul ca formatia Bucuresti nu era prezenta acolo si speram ca ne vom distra.

Insa nu a fost deloc asa, atmosfera nu a fost deloc pe placul nostru dar nici pe al celorlalti invitati.

Se pare ca mirii nu au dorit sa angajeze o formatie nunta Bucuresti si au optat pentru un Dj.

Desi au avut un numar mare de invitati, nunta a nu a fost una micuta deloc, ei au considerat ca angajarea unei formatii nunta nu se merita.

Au considerat ca o formatie nunta Bucuresti pret implica un cost prea mare pe care ei nu au fost dispusi sa il plateasca.

Dupa parerea mea a fost o greseala mare, o greseala pe care Nu trebuie sa o facem la un eveniment atat de important din viata noastra.

Fiind foarte multi invitati si acestia erau de diferite categorii de varsta, majoritatea se asteptau sa se distreze pe muzica unei formatii nunta Bucuresti nu pe cea mixata de un Dj.

Se poate alege cu siguranta in locul contractarii unei formatii nunta Bucuresti pret, se poate alege un dj in cazul in care ai o nunta micuta unde majoritatea sunt tineri, insa trebuie sa alegem frumos pentru a multumi toti invitatii si pentru ca petrecerea noastra sa fie una frumoasa.